γavuz
Daimi Üye
aşiyan / Saat 15:00 civarı (bomboş)
akşam uzeri 2 çaparici geldi 7/8 tane istarvit aldılar sonra onlarda karavana.. fakat çok yunus vardı videoya çektim ama bir türlü yüklenmiyor siteye hata diyo anlamadım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yavuz hocam resimden gördüğüm kadariyla makinan misinayi öne sariyor problem olmuyormu.Ekli dosyayı görüntüle 25185
akşam uzeri 2 çaparici geldi 7/8 tane istarvit aldılar sonra onlarda karavana.. fakat çok yunus vardı videoya çektim ama bir türlü yüklenmiyor siteye hata diyo anlamadım
Aynisi benim makinamin birindede var pulda ekledim bi turlu olmadi kafayi tam dolduramiyorum sikinti cikartiyor.Ekli dosyayı görüntüle 25185
Misina ne kullaniyorsun.neden oyle biliyonmu duu sölim... altında 0,35 misina var 150 metre kadar 0,30 ekli on tarafda belki bu yüzdendir.. 150 metre 0,30 koymamın nsebebide atış mesafesi artıyo