Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Vallaha ben gizlemiyorum Üsküdar yapıyo kız kulesi karşısı Kandilli yapıyo iskelenin yanı vapur iskelesinin yanı villaların önü yani sığ olan yer garipçe Rumeli Fener'i spin le alıyoruz beykozda büyük dere önüde yapıyo yapıyo dediğim 3 tane 5 tane yani ama iri balık resimlere bakabilirsiniz
erol abi sen paylaşıyorsun paylaşmayan bir çok kişi var bence forumda facede o kadar balık paylaşılıyorda bizim forumda yok garip değil mi :)

blaze

Aktif Üye
Adı
Ümit
Facebookta çok fazla sahte paylaşım olduğunu düşünüyorum bu sezon cidden civisi çıktı

Ogiveogi

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Furkan abş bu eskilerde kaldı bende neler var neler

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bügün işlerim dolayisi ile kendimi yazlikta buldum dedim şu horoza bir bakayim yine bahcede dolasiyor koşturdum ama yine yakalayayim yakalayamadim :D
tekneyi indirip hemen zarganaya baktim, tutup hemen indirdim dolaş dolaş tik yok, lufer tik demedi.
cuma izine cikacagim eger tutabilirsem size guzel resimler cekerim.

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
Bügün işlerim dolayisi ile kendimi yazlikta buldum dedim şu horoza bir bakayim yine bahcede dolasiyor koşturdum ama yine yakalayayim yakalayamadim :D
tekneyi indirip hemen zarganaya baktim, tutup hemen indirdim dolaş dolaş tik yok, lufer tik demedi.
cuma izine cikacagim eger tutabilirsem size guzel resimler cekerim.
Yazlık neresi Furkan söyle de orayı da talan etsinler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...