Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elixer

Aktif Üye
Adı
Ahmet Demirkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
O umut hala var yani :)
İnşallah o zamanlara kadar kalır kıyıdan tutulacak kadar balık
Daha iyi olur inşallah. Anlatırız onlara "3 lüfer çıkacak diye 20 kişi tüm gece olta sallardık" diye. Öyle Ümit ediyorum çünkü bu böyle gitmez, gitmemeli...

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif

sessizdenizci

Daimi Üye
Biz kendimize söyle limit belirleriz, 50 den geri sayariz balikta boylar iriyse 20 de av biter ufaksa 0 a kadar yolu var. 100grX50: 5kg
ayrica şöyle bir dağıtma sistemimiz vardir, etrafimizda kim adet olarak geride kaldiysa herkez 10 ar adet verir ekip olarak böylece sayılar eşit şekilde eve döneriz.
Balık tutulur önemli olan dostluk, balık olmasa bile keyifli olmak lazım, hiç balıksız dönülse bile takmayız biz :) morel motivasyon herzaman üst düzeyde, hem sıfır çekmekte iyidir vücut direnci artar.
ayrıca benim babam balığın delisidir dolaba pek gerek kalmiyor :)
Rastgele dileklerimle.
Bu güzel uygulama için tebrikler.

Elixer

Aktif Üye
Adı
Ahmet Demirkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İnsallah Ahmet abi. Allah saglik versin.
Senin gibi bir babaya sahipler, benim babam balik tutmayi bilseydi iş çok farkli olurdu :)
Yetiştireceğiz artık. Büyük olan 3.5 yaşında ve balık yemiyor. "Ben balık yemeyi sevmiyorum" diyor. Ama seninle balığa geleceğim diyor. Özellikleri sana uyuyor şimdilik

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
Biz kendimize söyle limit belirleriz, 50 den geri sayariz balikta boylar iriyse 20 de av biter ufaksa 0 a kadar yolu var. 100grX50: 5kg
ayrica şöyle bir dağıtma sistemimiz vardir, etrafimizda kim adet olarak geride kaldiysa herkez 10 ar adet verir ekip olarak böylece sayılar eşit şekilde eve döneriz.
Balık tutulur önemli olan dostluk, balık olmasa bile keyifli olmak lazım, hiç balıksız dönülse bile takmayız biz :) morel motivasyon herzaman üst düzeyde, hem sıfır çekmekte iyidir vücut direnci artar.
ayrıca benim babam balığın delisidir dolaba pek gerek kalmiyor :)
Rastgele dileklerimle.
Furkan özelden mesaj attım sana, dönersen çok sevinirim

yeknet

Daimi Üye
Adı
Yekta
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu sabah bir hevestir erken kalkıp boğaza gittim. 3-4 çeşit çinekop çaparisi bir kaç tane de dandik istavrit çaparisi vardı yanımda. Saat 07:05 henüz güneş yeni doğmak üzere, ama millet çoktan yerini almıştı Çubuklu'da. Kimsede hiçbir şey yoktu. Bir boşluk bulup açtım takımları istavrit olacağını tahmin ettiğimden istavrit çaparisini açtım. Atmaya başladım, ama çok kalabalık olmamasına rağmen sağımdaki solumdaki benim üstüme atmaya başladı. Her 3 atıştan birinde çapariler dolanmaya başladı, akıntı ve rüzgar da var. Bu sırada balık geldi, millet 7-8 çekmeye başladı ben de bir kez doldurdum çapariyi ancak ne varki balıklardan birinin kuyruğu fena dolanmıştı takımı kesmek zorunda kaldım. Bu sırada benim poşetteki istavrit çaparileri uçmuş, mecburen çinekop çaparisi açtım, bir iki tane de onunla yakaladım. Sonra yanımda benden yaşca büyük biri ile yine dolandık. Neyse ki açmak sorun olmuyo hemen kurtarıyoruz. Bu son sefer de baktı benim iğneler büyük, "yok olmaz bu çinekop çaparisi, git ordan al başka çapari" vs söylenmeye başladı. Maksatı bana yardım etmek gibi görünüp dolaşmasına serzenişten başka birşey değildi. Bu arada balığın başladığını gören kenarda bekleyenler de atmaya başladı. Benim için film bitti o anda, takımı topladım ayrıldım, çünkü kalıp olta atmaya devam etseydim sinirim çıkacaktı eminim. Orda toplanan insanların balık gelmeye başlayınca ne kadar da hırslanıp bencil birer canavara dönüştüğünü gözlemledim.

plastikman

Daimi Üye
Adı
Olcay Tunçeli
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@yeknet o dediğin şahıslardan bolca mevcut hocam.Hatta dun gece yazacaktim fakat su ana nasipmis.Gece rapala yuzdururken gelen ilk cinekopu goren iki kisi karanlik ve uzaktan yanima yaklasirken bende mecburen rapalayi direk klipsden cikarip zulaya attim.Hayirdir hocam ne geldi dediler kefal dedim.Mecburiyetten diyorum cunku ben saatlerce orda rapala atiyorum adamlar gunduzde boyle bir tayfa varki balik cikmaya basladigi anda cogalip size yer birakmiyorlar.Heleki birde oldugum yerden cinekop aldigimi gorselerdi yemliye kalacaklardi.Zaten 15 dakika sonra diger arkadaslariyla gelip 6 kisi olup etrafi kolacan ettiler kim ne cekiyor ne atiyor diye.Yarim saat sonra alakasiz bir yere gidip baya buyukce bir alani gasp ettiler zaten.Ordaki arkadaslarda tartisma cikmasin diye topladilar takimlarini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...