Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halimyildiz

Daimi Üye
Adı
halim yildiz
Benim mera belli bn haftada bir kafa dağıtmaya geliyorum bn rapalanın başka bişe çalışmam abi Boğazın suyu belli stres atalım derken stres yapmaya gerek yok maksat balık drğil balık olsa idi Körfezde var eşkina izmarit mezgit İstarvit kırlangıç bi çok Balık var

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar herkeze merhaba geçenki sarıkanat lüferlerin birde abilerini amcalarını tutalım dedik ve tuttuk serdar ve Cemil abi ile güzel bi av oldu ayakkabı 43 numaradır :)

Ekli dosyalar

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Arkadaşlar herkeze merhaba geçenki sarıkanat lüferlerin birde abilerini amcalarını tutalım dedik ve tuttuk serdar ve Cemil abi ile güzel bi av oldu ayakkabı 43 numaradır :)
erol abi patlat bir resim gözümüz açılsın :)

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Alın gençler :) ama kaçan kofanaları görmeniz lazımdı 2 sahte kırıldı biri Serdar abinin biri benim Cemil Abidin'de ihneleri yamuldu aksiyon hat safadaydı

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Alın gençler :) ama kaçan kofanaları görmeniz lazımdı 2 sahte kırıldı biri Serdar abinin biri benim Cemil Abidin'de ihneleri yamuldu aksiyon hat safadaydı
maşallah allah herkeze nasip etsin bu aksiyonu :)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Tebrikler daha güzelleri rast gelsin.

yeknet

Daimi Üye
Adı
Yekta
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çubuklu tarafında dolgu alanları henüz tamamlanmamış, inşaat demirleri vs pis şekilde durmakta. Çubuklu iskeleye yakın olan kısımda fazla akıntı olmaz daha doğrusu akıntı var biraz ama karışık, yönü her an değişebiliyor. Burada yürünmez, gece yemli atarlar gündüz çapari. Ama kalabalıkta keyif olmaktan çıkıyor maalesef. Bir daha haftasonu boğaza gideceğimi sanmıyorum. O dediğiniz bölgede fena rüzgar vardı akıntı da muhtemelen çoktur. İstavritler güzeldi ama niyet biraz da çinekop olunca çabuk vazgeçtim. Yoksa oradan beykoz tesislerinin önüne de gittim birkaç kez rapala attım, orda da çinekop yoktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...