Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alperderya

Aktif Üye
Adı
Alper Derya
Kan Grubu
B Rh Negatif

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
0,0272857953 japon yeni rekora koşuyor :( yurtdışı alışveriş yapacak arkadaşlar dikkat etsin

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Tamda Gamakatsu Surf Kamış ALıcakken olmadı sımdı bu :)
Japon hukumeti japon yenindeki artisi durdurmak icin onlemler almis :D soyle dussede 0.020 yene. Istedigimiz urunleri rahatca alabilsek 7 ay once 1150 tl ye aldigim makina simdi 1400 tl ye geliyor oda gumruk haric

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Görüntü çok güzel. takım bilgileri için de teşekkürler. Bize de nasip olur inş :)
Emek veren uykusun'dan törpüliyen ve en önemlisi nasibi olan alıyor balığı , sizede nasip olsun dileklerimle :)

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Anadolu yakası akşam suyu istavrit çaparisi ile alındı. Kurşun arkası rapala deneyenler daha iyilerini aldı akıntı müthiş 200gr bile dibi görmüyor

Ekli dosyalar

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Allah bereket versin . Güzel balık afiyet olsun .
Yalnız Herzaman söylüyorum ama gene arkadaşlar bildiğini yapıyor yada öyle yönlendiriliyor.Kurşun arkası rapala yapacağınıza 0.35 -0.40 görünmez sağlam misinadan 20- 25 cm köstekli 8- 10 iğneli 150 175 gr la atabileceğiniz kadar çinekop çaparisi yapın horoz tüylü beyaz kırçıllı martı tüyü de olur hazırda olur alın çapariyi kendiniz yapın eğer bu yaptınızdan fazla balık tutmazsanız ben bu işi bırakırım . Deneyin görün yazık emeğinie at çek at çek gelirse tek balık :( .
Ben boğazda 20 sene teknecilik yaptım girmediğim delik kalmamıştır. Yerim kuruçeşmedeydi salacaktan tut akıntı burnana kandilliye beykoza ne ararsan .Verdiğiniz emeğin karşılığını alamıyorsunuz .Benden söylemesi 3 er 5 er almassanız balığı Bende Hasan değilim :bsmagryr: Rastgele :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...