Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dada$

Aktif Üye
Adı
Dadaş adem
Kan Grubu
O Rh Negatif
selamun aleykum arkadaşlar galata köprüsünde balık durumu nedir bilgisi olan varmı istavrit v.s birşey çıkıyormu

tostikler

Üye
Adı
tacettin
Sevgili dostlar yenikapidaki balik durumundan bilgisi olan varmi...

Burak.Ork

Yeni Üye
Adı
Burak Orak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Rapor bilgileri şu şekilde ;

Unkapanı Köprüsü : Sabah gün ağardıktan sonra kısa süreli sardalya giriş çıkış yapmakta,yemli sarıkanat,mırmır,minekop alınmaktadır.
Galata Köprüsü: Sabah gün ağardıktan sonra istavrit gün boyu aralıklarla yapmakta,yemli sarı kanat tek tük.
Karaköy : Sabah kurşun arkası rapala ile sarı kanat ve lüfer,gün içerisinde sıyırtma kurşun ile istavrit alınmakta.
Yeni kapı : Saatlerini bilmiyorum fakat şu sıralar sarı kanat ve lüfer alındığı bilgisi geldi. Alınan balıklar spin ile alınmış.

Not: Bilgiler kesin olmamakla birlikte müşterilerimizden gelen bilgiler doğrultusundadır.(kesin bilgi diyerek yanlış bilgi vermek doğru olmaz.)

Skunet

Aktif Üye
Adı
Metin
Sarayburnu spin avı raporu;
- 06 Mayıs 2016 Saat 20:00 - 22:00 : 3 vuruş 1 sarıkanat.
- 07 Mayıs 2016 Saat 19:30 - 22:00 : 2 vuruş 1 Lüfer kıyıya alırken kafa atması sonucu suya iade.
- 08 Mayıs 2016 Saat 04:30 - 08:00 : 4 vuruş 1 çinekop 1 Lüfer.

Hafta sonu raporu bu şekilde herkese rastgelsin...

Toro

Üye
hafta sonu spin denemelerim akmasada damlıyor herkeze rast avrupa yakası hansen kaşık ve kendo rapalalar ile alındı herkeze rast gele...
Balıklar haliçten galiba. Bizim arkadaşlarda tutmuş ama yiyememişler kokudan. Balıklar koyu renkli ve ölünce ortadaki balık gibi soluk görünüyordu....

greenman

Üye
Adı
bozkurt kaytar
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ben şu an antalyadayım antalyada kolyoz zamanı ama bana göre onları avlamak katilikle eş deger evet kesersapı büyüklügündeler ama içleri havyar deposu gibi geçen hafta 20 25 kadar aldım eve gelip temizledigimde bin pişman oldum 1 ay kadar ava çıkmamaya kendime söz verdim bırakalım rahatca yumurtalarını atsınlar neslin devamıda şart bir kolyoz binlerce yumurta atıyor şimdi avlanan her kolyoz binlerce kolyoza eş deger torbacı degil onurlu avcı olalım tüm arkadaşlarımada aynı tavsiyeyi yapıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...