Küçük Çinekopçu Dayı
Daimi Üye
- Katılım
- 10 Nis 2015
- Mesajlar
- 570
- Tepkime puanı
- 1,211
- Puanları
- 93
- Konum
- İstanbul
- Adı
- Raşo
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Afiyet olsun abicim bol bereketli avlarin daim okur inş darısı bizim başımızaEkli dosyayı görüntüle 38275 herkese rast gele hepsini spin kamışla aldım istavritte artık spin
Katılıyorum boğaz bu belli olmazAllah bereket versin . Güzel balık afiyet olsun .
Yalnız Herzaman söylüyorum ama gene arkadaşlar bildiğini yapıyor yada öyle yönlendiriliyor.Kurşun arkası rapala yapacağınıza 0.35 -0.40 görünmez sağlam misinadan 20- 25 cm köstekli 8- 10 iğneli 150 175 gr la atabileceğiniz kadar çinekop çaparisi yapın horoz tüylü beyaz kırçıllı martı tüyü de olur hazırda olur alın çapariyi kendiniz yapın eğer bu yaptınızdan fazla balık tutmazsanız ben bu işi bırakırım . Deneyin görün yazık emeğinie at çek at çek gelirse tek balık.
Ben boğazda 20 sene teknecilik yaptım girmediğim delik kalmamıştır. Yerim kuruçeşmedeydi salacaktan tut akıntı burnana kandilliye beykoza ne ararsan .Verdiğiniz emeğin karşılığını alamıyorsunuz .Benden söylemesi 3 er 5 er almassanız balığı Bende Hasan değilimRastgele
![]()
Ahh ahh herkes sizin gibi duyarli olsa keşke. Gecen hafta üsküdar'da gördüm kiraca çekenleri. Rastgele diyerek kovasina baktım. "Ooo güzel kiracalar" diyerek zarf attim ama arkadaşın umrumda degil. "Istavrit onlar" dedi. "Yahu kıraca" dedim. Baktım hala "istavrit" diyor lafi fazla uzatmadan oradan sessizce uzaklaştım. Bu arada kovasinda rahat 1.5 kilo vardı.Ekli dosyayı görüntüle 38275 herkese rast gele hepsini spin kamışla aldım istavritte artık spin yalnız balıklar karadenizden alındı birbuçuk kilo vardı hepside iri istavrit tek bir kraça yoktu zaten ben kraçayı tutmam emin olun ona çapari bile açmam yakaladığımıda doğru denize
Balık kıyıda abi o zaman iyice kıyıladıysa bende LRF ile inerim artık sahileEkli dosyayı görüntüle 38275 herkese rast gele hepsini spin kamışla aldım istavritte artık spin yalnız balıklar karadenizden alındı birbuçuk kilo vardı hepside iri istavrit tek bir kraça yoktu zaten ben kraçayı tutmam emin olun ona çapari bile açmam yakaladığımıda doğru denize
Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemin dört tarafı da bohçacıyla çevrili...Mallesef Emrecan ben sözlü de uyardım kaç kere yok adam anlamıyor adamın dediği laf çıtır çıtır daha güzel oluyor diyor. tutmuş 10 kilo kraça. yapacak bir şey yok. hele bir keresinde beykoza kayınvalideye gitmiştik öylesine bir indim biraz çapari yaptım kıyıdan kreçe geliyor ben suya geri atıyorum adamın biri de oğluyla gelmiş çocuk susmak bilmiyor abi atmasana bize ver dedi bende dedim küçük balık olmazsa büyük balık olmaz bunlar daha bebe yazık günah dedim. çocuğun dediği laf ne olacak abi biz sabahtan beri tutuyoruz bunları sen tutmazsan başkası tutacak. zihniyete bakar mısın? babasına bakıyor boş boş. 3 tarafı denizle çevrili ülkemin haline bak.
Uğurlamadan görim bende güzelleri hazırımNasip kısmet bahadırım yavaş yavaş karadenize uğurluyoruz güzelleri , hafta sonuna kendini hazırla.