Problem değil abi. Ne zaman müsait olursan.Selamlar kerem cihaza bakamadim bu hafta Lodoslu buyuk ihtimal bakarim,
Tebrikler bu arada.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Problem değil abi. Ne zaman müsait olursan.Selamlar kerem cihaza bakamadim bu hafta Lodoslu buyuk ihtimal bakarim,
Tebrikler bu arada.
Ozgur abi inan zaten bu hobiye gosterdigin titizlik, forma,formdaki insanlara, tutttugun baliga verdigin deger ve onem( her manada) beni bu kadar etkiledi,teşekkürler gazi, senin model ile benim aynı olmayabilir, yanıltır bizi... yine de sağol.
dediğin gibi olmuş olabilir. şimdi aldığım tarihi eski fotoğraflardan bulup, sonra ilk balığa gittiğim zaman bir fotoğrafını bulup ilk parça nasıl geçmiş onu bulmaya çalışacağım, zamanla mı acaba siyah kısım içe doğru yürüdü, baştan beri öyle miydi?
5 gün önceki av videosunda 1. parçanın tümü 2. parçaya girmiş görünüyor. ama dediğim gibi aldığım zaman, yavaşça çevirerek çıkardığım ilk parça yıllarla (ne kadar zaman birazdan bulurum, epey aramak lazım) giderek kolay takılır çıkarılır hale geldi. hatta hatırlarım ilk sene 2. ve 3. parçayı yardımla ancak çıkartıyordum av sonunda. şimdi tek başıma kamışı sökemediğim olmuyordu 1 senedir, belki daha fazla...
kamış uç parçanın ucundan ya da ortasından kırılsa, kamış uç parçanın siyah bölümün bittiği yerden kırılsa anlayabilirim. içeride kalan kısmın ucundan kırılması mucizevi bir talihsizlik ile açıklanabilir. Yarın Ergin Balıkçılığa (ben şahsen tanımıyorum) bir takım selamlarla gidip, rica edeceğim bir hal yolu bulmasını. Ahmet Ergin'in sattığı ürünün çözümünü üstlenmez, kendince de manalıdır. Belki, zatan kendisinin de müşterisi olduğumdan kolay bir yolu varsa yardımcı olur ama iş Ergin balıkçılıkta çözülürse çözülür. Ahmet parça satar, ama ben ne yazık ki şu an alamam. Sezonu kapattım anlamına gelmez, 3 tane daha surf kamışım var da, iyi av yapamayacağım anlamına basbayağı gelir.
Bir de bazısı vardır, böyle bir olay olur, yarın bakarız Üsküdar'da hal çaresine der, oturur dizi izler, kitap okur. Ben bilgisayarımda bir sorun varsa, balık malzemelerimde bir sorun varsa, rahat uyuyamam bile. Balığa gitmeyeceksem bile her an tam ve hazır olmalı çantam. Çanta demişken dağcı çantası 10 kg taşımaya itiraz edip yırtıldı azıcık, üşenmedim gittim terziye diktirdim 2 saat önce. Yani çok kötü bir yapı bir huy ama böyle. O yüzden belki de laf kalabalığı yapıp yer işgal ediyorum sinirden.
Vega Potenza çok iyi kamış evet, kırıldı diye fikrim de değişmedi, kul yapısı, kullanan da kul. Her nesnenin bir miadı var. Velev ki çare bulunsun.
Kamış için geçmiş olsun dilekleri için teşekkür eder, onları @shimano ya yollarım. Sağlık gibi değil bu. En nihayetinde paradır çözümü.
Yine de teşekkürler...
Bundan daha güzel anlatılamazdı. Çok çok teşekkürler...
Demekki benim kulvarım farklı. Ben arabamla giderken km de yaktığım kuruşun hesabını da yapıyorum, yem olarak attığım balığın, tutacağı balığa karşı fiyatına da. Öteki türlü göz göre göre yağlı kazığa kıç üstü atladığım hissine kapılıp keyif alamıyorumahhh ahhh 200 km dediğin nedir , şuracıkta o mesafedeki yerlertaaaa nerelere gidiyoruz
![]()