ozgurarslan
Daimi Üye
Ahmet'ten makina kamış filan hiç almadım. Nippon ghost 27.8 kalınlık bedeni halen kullanıyorum, fiyatı uçtu ama yine gidip mecburen alıyorum, çok memnunum. Fiyatı tam iki katı oldu bu arada, dolar dedi euro dedi, neyse dedik öyle... Katil oskar yeşil kaç tane aldım bilmiyorum bu gidişte de 2 tane alacağım. Ayrıca bizim Avrupa tarafında çok kullanılmayan ama Asya'da iş yapan Eurofish sahteler de var onda, onların da müşterisiyim. Bir de Rapala marka sahtelerin az sayıda da olsa. Özellikle 5 cm firetiger. Ama iş Ahmet'e giderse "abi yenisi şu kadar" der bence. dedi diye de kızamam, ondan almadım. bir de üstüne bana eksiklerimi satar, zira memnunum o mallardan da...Ozgur abi inan zaten bu hobiye gosterdigin titizlik, forma,formdaki insanlara, tutttugun baliga verdigin deger ve onem( her manada) beni bu kadar etkiledi,
Cevat abi de umitte beni iyi tanir onlara (ukalalik gibi algilanmasin lutfen ama severler beni) selamimi iletirsen ayni kamisi kullandigim icin destek olacaklardir,
Bu arada abi ben yillardir kullanirim bu kamisi ama daha sokerken birinden hic destek almadim,
Muhtemelen sen ilk zamanlar cok derine sokmussun ki gun sonunda seni sokerken zorlamis,
Ama su an yasadigin sikinti ile nedeni direk budur diyemem ki cavat abi ve ya umit,yildiz ahmet te diyemez...
Cozum odakli olurlar insallah,
Ben 3 yil once bu kamisi 2.el Cevar abinin inan israri sonucu aldim,
O zaman fury caster ile tuttugum baligi goruyorlardi ve "bir de su kamisla ne kadar turarsin Allah bilir" diye diye aldirdilar,
Iyi ki de almisim hala derim ve cok degil 2--3. avimda sahile inip oltayi kurarken gordum orta parcada catlak vardi(belki boya catladigidir bilmiyorum ama riske girmedim fabrikasyon olma ihtimali de var) av oncesi ve ava baslamadan gittim gosterdim resmini cekti Cevat abi elinde stok yoktu gitti kendi kamisinin orta parcasini sokup bana vermisti,(sene 2013)
Simdi ne olur nasil olur bilemem al yeni parca demezler muhtemelen ama en azindan destek olurlar(maddi-manevi) ama inan senin adina uzuldum cunku siklikla baliga giden birisisin ve sezon icindeyiz,
Illaki yedegin vardir ama ayni performansi verir mi soru isareti?
Simdiki distribütör yildiz balilcilik ne kadar yardimci olur bilemem,
Bu arada iyidir hostur belki ahmet ama ben esnafligini satis sonrasi ilgisini begenmem (kisisel dusuncem)
Not:Shimano biomasteri bana (sene2013) ozamanin parasiyla 1050tl satmisti (1000tl demistim kabul etmemisti) sonra benim hatam bilmiyordum yuzugundeki rulmani yaglamadigim icin bozuldu ve satis sonrasi destek olmadi "elimizde yok." "Onu japonyaya gondericegiz" falan gibi anlamsiz,gecistirici seyler dedi gittim cevat abiye ki makinayi ondan da almadim japonyadan 10 gune bana 100tl ye komple original yuzuk takimini getirttirdi nedenlerinden biri budur)
Insallah yardimci olur en azindan fiyatta indirim yapar,
Kolay gelsin abi,
Saygilar
Cevat Ergin ile ben tanışmadım hiç. Ben bu forumda da çok araştırdım kamış alırken. ondan önceki kamış Okuma Cedros 3 parça 450 cm idi. kırdım, tamir etti Cengiz, yeni parça değiştirdi bilabedel yanlış hatırlamıyorsam hatta. Ama ben bir daha kamış kırmamak, kıramamak istedim de aldım Vega'yı. ben abanmıyorum zaten kamışa belki abanamıyorum bile alışmamışım. Bende öyle çiyuvv fiyuvv sesler filan çıkmaz, çıkan sese değil düştüğü yere bakarım. Cedros da kötü kamış değil kesinlikle ama yaptığımz iş o kadar saatler süren ve o kadar zor şartlarla seri atışlar ki, dayanıklılığın üst sınırını istiyor. O da Vega 270 gr atarlı... Kim atmış 270'i
Gitmeden önce Vega ile atış da yapmıştım, balıkçılığını ve adamlığını çok beğendiğim Bülent Öktem'de vardı. Karar verip gitmiştim. Bir iki başka kamışa da gözüm kalmadı değil ama yine kararımda kaldım ve aldım. O gün başka bir arkadaş vardı dükkanda. Ödedim çıktım. O zaman 900 tl ödemiştim yanlış kalmadı ise aklımda, belki 950 dir, ama 1000 değil.
Yarın saat 11 de gideceğim, bakacağız işte... Şu 1. parçanın 2.5 cam dışarıda kalması işi kafamı halen kurcalıyor. Ama aldığım zamandan beri öyleydi, zorla köküne kadar sokmayacak kadar tecrübeliydim o zaman da zaten. Neyse. Yarın belli olacak sonuç. Şimdi daha fazla üzülmenin manası yok. Belki de kolaylıkla çözülür mesele, boşa dert ettiğimle kalırım. İnşallah da öyle olur.
Teşekkürler ilgine...
Zaten bir eksik listesi hazırlamışım ki, bana kaçan kaçmış zaten... Hepsini alamam da, bazılarını alacağım. Sık gidemiyorum Üsküdar'a...