Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben kimseyi karalamadım kötülemedim ama 20 KM yola boş diye 8,60 vermek peşinden çıkıp 2 KM ye 2,25 daha vermek koyuyor insana
Kızgınlığım bu yönde
Diğerlerine karışmıyorum alan var satan var , yap işlet devret var fazla ilgilendirmiyor tamamen politikik kararlar karışmam
Ama boğaziçi köprüsünün ve fatih sultan mehmet köprüsünün maliyetini çıkardıktan sonra ücretsiz olacağı söylenmişti
Bizde inanmıştık :koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

Bu arada aklıma başka birşey takıldı
Köprülerdeki geçişlere ait işletme Devlete mi ait yoksa özel e devredildimi
Böyle birşey vardı aklımın kenarında öyle kalmış
Biraz cahilim bu tür konulara girmem fazla yanlış anlaşılmasın :kötü:
Ağabey estağfurullah karaların kötülerin diye bir şey söylenmedi, geçen bende FSM tabelasını görüp girdim 8,5 TL aldı o rakamı alacağını bilseydim girermiydim girerdim çünkü alternatif yollar kilitliydi ve çok kısa bir sürede eve vardım. Çoluk çocuk arabada haşat olmaktansa 8,5 TL vermeye değer . İşletme köprüyü yapana ait yani özelde şu an yatırım süresi dahil 10 yıl kaç yılda yapıldı bilmiyorum 3 yılda yapıldıysa 7 yılı kaldı...

Arkaplan

Üye
Adı
ahmet resul kaplan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abiler gece palamut avı yapılır mı acaba bilgilendirici bir şeyler yazarsanız sevinirim..

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gece biraz zor ama jig ile denemek lazim

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@shimano sonunda bi rapor daha gordukce icim gidiyor ama yinede ekimi beklicem ah palamutcuklar :eek::(:acpsnr::srnsml:

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Einstein kesin burdaydı :))))
Arkadaş doğru söylemiş aslında.. :)
İki gündür bir sürü sandal ve birkaç azimli kıyı balıkçısı toplu halde sinek avlıyoruz.
Balık alabilen sadece gırgırlar.

csessiz

Üye
Adı
cengiz sessiz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@coner onu bende gormedim ama bi ara galatada bi abiye gecti sanirim ama Allahtan yerden cekti kamisi bi anda yere atti elini misina kesti sandim ama meger elektrik cekmis bende o korkuyla kamisi kiyiya koydum kactim :D:koptum:
Banada Tarabyada olmustu makineyi sardıkça elektrik daha fazla çarpmaya başladı hatta çat çat çat diye seste yaptı makineyle kamışı atıyordum denize az kalsın en son sarmayı bıraktığımdan mı yoksa başka birşeyden mi sonra elektrik kesildi bende kamışı ayağa koydum arkadaşlara söyledim ama herkes gülmüştü o zaman ne olduğunu tam anlayamamıştık.

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bence mazot 20 tl olsun yollarda 2 3 deyil 10 20 tl olsun arabaların sigortaları 2000 3000 tl olsun anca rahatlar bu trafik bide herkez sanki trafik dursunda telefonu elime alayım diye bekliyor bu milleti varya işte zaten yapıyolar ama biraz az daha fazla yapmaları lazım

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Banada Tarabyada olmustu makineyi sardıkça elektrik daha fazla çarpmaya başladı hatta çat çat çat diye seste yaptı makineyle kamışı atıyordum denize az kalsın en son sarmayı bıraktığımdan mı yoksa başka birşeyden mi sonra elektrik kesildi bende kamışı ayağa koydum arkadaşlara söyledim ama herkes gülmüştü o zaman ne olduğunu tam anlayamamıştık.
Karbon kamışlarda düşük statik eletrik olur zaten,
buda vücut'taki statik elekrikle buluşunca elektiklenmeler olur, çoğunluk yağmurlu havalarda oluşur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...