Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BS Okuru

Misafir
Fatih arkadaşım, beni yanlış anlama ancak: Sen ileriki günlerde rapor paylaştığında, forumu takip edip bu konuya dikkat edenler bile senin terminolojini zar zor hatırlayacakken, nacizane bu paylasimin cok ta gerekli olmamıs. Cunku seni cok dikkatli takip etsek bile, gunu geldiginde bunu unutacagiz ve gozumuze kucuk gorunuyorsa yine kucuk diyecegiz.

Ancak anliyorum ki, birşeylerden ya alindin ya da vicdanen rahat olmak istedin. Yine nacizane bir haci olarak ben sana 30 cm den assagi bir kez yavrulamamis baligi ali koymayi dahi yakistirmam. Kuvvetle muhtemel bilirsin, yavrusunu ogün emzirmemiş ama yakalanmış geyiğin hikayesini ;)

Cümleten rastgelsin...
Eyvallah. Haklısın. Şimdi fark ettim. Kim benim jargonumu aklında tutacak. Alınmam gücenmem yok ama durum icabı rapor paylaşmamaya karar verdim.

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Gercek cinekoplar ve sarikanatlar kaşıga sahteye atlamaya basladıgında en cok su yaprak kıraca muhabbetinin kapanacagina sevinecegim:) sora giyicem tulumu ayakta bot takilicam sahilde kafama gore
aynen öle gınah geldi yavru tutulmasından işin tuhaf yanı hava hala sıcak kasimda biz donmaya basliyoduk :( o yuzden gecikti bence disliler

efaruk

Aktif Üye
Adı
E. Faruk Pehlivanlı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Eyvallah. Haklısın. Şimdi fark ettim. Kim benim jargonumu aklında tutacak. Alınmam gücenmem yok ama durum icabı rapor paylaşmamaya karar verdim.
Takdir senindir arkadaşım, ancak hani dersenki, sahabe bile cogunluga uyarak hareket etmis, sende gayet rahat bizim terminolojiyi kullanabilirsin rapor yazarken, biz hobidaşlarının hatirina, senin için çok ta zor olmasa gerek ;)

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@Muhayyer Mesajınızı sonradan gördüm. Coşkun Yasin'e verdiğim cevaptan farklı bir şey yazmayacaktım. Düşüncemi merak ediyorsanız o cevaptan okuyabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim. Hacı sakalı konusunda bilgilendirmiş oldunuz.

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kerem ne olur sen de beni yanlis anlama, ama bazen senin paylasimlarda da ya ben bunun tami tamina aynisini bir kac sayfa once okumamismiydim, diyecegim geliyor ;)
haklisiniz ama raporum böyle :) hayat hep aynı rapor hep aynı
kopyala- yapıştır yap Kerem parmaklar yorulmasın.:D
Kerem en azından hep aynı miktarda istavriti yakalayabiliyor. Onu da tutamayanlar var. :D
Benim Kereminkiler kadar istavriti son tutuşum heralde 15 gün önceydi.

Bugün tarabyadaydım, yine tık yok.
Bir süre istavrite attım. Kıraçanın bile en miniği geliyor.
Dişliye çalışayım dedim, 2 yaprak suya iade.
Boş döndükçe evdekilerin gözünde beceriksiz durumuna düşmeye başladım.. :D

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
eriniyomda aslında ama yazmadan da duramiyom :D
Boşver kerem sen yaz. Her gün balığa gidebildigin günlerin kıymetini bil :) bak hafta sonu bi akşam yemliye gitmek için bi gün hanımla temizlik yapacam :) iki hafta sonra hanımın günü var, hafta içi de olsa o akşamı iple çekiyorum :) kasım sonunda kaynanam geliyor, yaklaşık 15 gün kalacak bu da demekki haftada 1 gün olan balığa gitme vizem 2 güne çıkacak :) aahhh kerem kardeşim ahhh sen al oltani her gün git, aynı da olsa her gün yaz :) :)
Rastgele kardeşim...

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...