Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efaruk

Aktif Üye
Adı
E. Faruk Pehlivanlı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Boşver kerem sen yaz. Her gün balığa gidebildigin günlerin kıymetini bil :) bak hafta sonu bi akşam yemliye gitmek için bi gün hanımla temizlik yapacam :) iki hafta sonra hanımın günü var, hafta içi de olsa o akşamı iple çekiyorum :) kasım sonunda kaynanam geliyor, yaklaşık 15 gün kalacak bu da demekki haftada 1 gün olan balığa gitme vizem 2 güne çıkacak :) aahhh kerem kardeşim ahhh sen al oltani her gün git, aynı da olsa her gün yaz :) :)
Rastgele kardeşim...

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:D Baya güldüm buna, eh bizde de durum çok farklı değil ;)

Zafer61

Aktif Üye
Adı
Pendik
Kan Grubu
B Rh Negatif
Boşver kerem sen yaz. Her gün balığa gidebildigin günlerin kıymetini bil :) bak hafta sonu bi akşam yemliye gitmek için bi gün hanımla temizlik yapacam :) iki hafta sonra hanımın günü var, hafta içi de olsa o akşamı iple çekiyorum :) kasım sonunda kaynanam geliyor, yaklaşık 15 gün kalacak bu da demekki haftada 1 gün olan balığa gitme vizem 2 güne çıkacak :) aahhh kerem kardeşim ahhh sen al oltani her gün git, aynı da olsa her gün yaz :) :)
Rastgele kardeşim...

Kardeşim nickinin sonundaki 61 Fransa Paris plakası galiba:)
Balığa gitmek için ne o hallere giriyosun yakışıyormu sana??Öyle şeyler yapma(Allah korusun bizim hanım okursa bunları yandık )
Ben çekiyorum kapıyı gidiyorum balığa ama daha öncesinde
1-Salı gününden yolunu yapıyorum
2-Çarşamba günü al Sevgilim çocukları cumartesi çıkın gidin gezin diyorum
3-Perşembe hadi biryerlerde yemek yiyelim diyorum
4-Cuma hadi bir via port yapalım gezdireyim sizi diyorum gezinin son saatinde yarın iznin olursa balığa gideceğim gel markete gidelim yemeklik bişeyler alalım diyorum

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Kardeşim nickinin sonundaki 61 Fransa Paris plakası galiba:)
Balığa gitmek için ne o hallere giriyosun yakışıyormu sana??Öyle şeyler yapma(Allah korusun bizim hanım okursa bunları yandık )
Ben çekiyorum kapıyı gidiyorum balığa ama daha öncesinde
1-Salı gününden yolunu yapıyorum
2-Çarşamba günü al Sevgilim çocukları cumartesi çıkın gidin gezin diyorum
3-Perşembe hadi biryerlerde yemek yiyelim diyorum
4-Cuma hadi bir via port yapalım gezdireyim sizi diyorum gezinin son saatinde yarın iznin olursa balığa gideceğim gel markete gidelim yemeklik bişeyler alalım diyorum
Ah be zafer abi naptin sen. Seninki bayağı maliyetli olmuş, astarı yüzünü geçmiş :)

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Ev ile yani eş ile tek sorun yaşayan ben değilmişim demek. İçim rahatladı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dostum eş ile tek sorunumuz bu olsun, Allah başka dert vermesin :)
Benim kız yedi yaşında eksik olmasın benden yana , geçenlerde hanım arıza yapınca "anne adamın bi balığı var, ona da laf etme" demez mi, dünyaları bağışladı babasına, iftihar ettim :)
Bi de doktor kızımın rutin kontrollerinde "bol bol balık yiyecek" demiyor mu. Yürü ne doktooorrrr :) :)

B

BS Okuru

Misafir
Rastgele kardeşim...

senın ısın zor gıbı gozukuyor reıs ayrıca nıkının sonuna 61 yazısını kaldır bence yakısmıyor sana boyle cumleler ;) 11 yıllık evlıyım bu sure zarfında 1 kere bıle esıme ben balıga gıdıyorum haberın olsun yada nebılıyım yarın balıga gıdebılırmıyım vs gıbı cumleler hıc sarfetmedım kamısımı alır cıkar gıderım balıga :) bu hayatta zevk aldıgım tek hobım balık tutmak kımse bu zevkımden benı mahrum edemez.

empatik

Üye
Adı
harun acar
18:00-21:30 haliçte balik yok denebilir.Kovalarda yine yapraklar vardı 3'er 5'er.Allahtan oda tek tük yapıyor.Yemli takımları çoğunlukta istavritler ziyaret ediyorBenim iğneler büyüktü allahtan

B

BS Okuru

Misafir
Çok teşekkür ederim. Hacı sakalı konusunda bilgilendirmiş oldunuz.
Rica ederim
Takdir senindir arkadaşım, ancak hani dersenki, sahabe bile cogunluga uyarak hareket etmis, sende gayet rahat bizim terminolojiyi kullanabilirsin rapor yazarken, biz hobidaşlarının hatirina, senin için çok ta zor olmasa gerek ;)
Öyle yapmaya karar vermiştim. Bu günkü rapora da öyle başladım zaten. Yaprak dediğim sizin terminolojinizde yaprak olan. O balıkların içinde benim dilimde çinekop olan da vardı. Diğer yandan yazarken bu jargonu benim gibi kullanan, sayfaya üye olmadan sadece bu bölümü okuyan insanlar aklıma geldi. Yanlış anlamayın tanışma sayfasında değindiğim gibi; ben onlar için rapor paylaşıyorum, siz zaten sık sık sahilleri kontrol ediyorsunuzdur. Yasal daha doğrusu vicdani limitler konusunda terminoloji değiştirmenin işe yarayacağına inansam istediğiniz boya istediğiniz ismi verin hiç kopmam sizinleyim hatta önden giderim. Ama ben bunun isim değişikliğiyle olacağına inanmıyorum. Bu arada alındığımı düşünmüşsün yazdıklarımı yanlış değerlendiren arkadaşlara kırgın falan değilim. Dilleri gayet kibar. (Hakikat kibar dille ilan edilir. Kur-an’da yazar Ta Ha 20/43-44 Hz. Musa’yı ve Harun’u Firavun gibi bir caniye gönderen Allah ona yumuşak bir dille tebliğde bulunmalarını ister. Al-i İmran 3/156 Hz. Muhammed’e yumuşak huylu olmasaydı çevresindekilerin çekip gideceğinden bahseder. Daha örnekleri var. Diğer yandan yakaladığım balıkları yediğimi düşünmeleri çok anormal gelmedi. O da normal. Rapor konusuna gelince kayda değer bir şey olursa haber veririm. Aynı şeyleri yazmaktan sıkılmıştım zaten.
Selametle.

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
senın ısın zor gıbı gozukuyor reıs ayrıca nıkının sonuna 61 yazısını kaldır bence yakısmıyor sana boyle cumleler ;) 11 yıllık evlıyım bu sure zarfında 1 kere bıle esıme ben balıga gıdıyorum haberın olsun yada nebılıyım yarın balıga gıdebılırmıyım vs gıbı cumleler hıc sarfetmedım kamısımı alır cıkar gıderım balıga :) bu hayatta zevk aldıgım tek hobım balık tutmak kımse bu zevkımden benı mahrum edemez.
Ezdin bizi be reis, aldım oltami çıkıyorum şimdi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...