B
BS Okuru
Misafir
bu güzelmiş.
sigara alırken bana akciger kanseri yapar resminden olan ver, üzerinde iktidarsızlık yapar resminden olmayanından olsun diyen milletiz.))
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu teorinin derinlik kısmına katılamayacağım. Benim bildiğim, termoklin tabakası denizlerde oluşmaz, sadece göllerde oluşur.Şimdi gelelim bu kadar keçiboynuzundan çıkacak bir damla bala.. Bu durum, lüferlerin ancak belli bir yükseklikten, ki 20m civarı termoklin seviyesini takiben gelmeleri ile, bu bölgede lüferlerin var olabileceğini gösteriyor.. Bunun içinde, lüferin yemlerinin göç etmesi lazım ki, bu derinlikten onları takip ederek anılan bölgeye girip, orada oyalanabilsin..
Şu anda, istavrit, hamsi vs. göçü başlamadığı için, böyle bir durum söz konusu olamaz haliyle.. Kısaca siz, umuryerine giderseniz, mevisimden livarlar doldurduğunuz yere uzun oltayı salarsanız, boş dönersiniz, döneceksiniz, başka bir yolu yok, çünkü, onlaır oraya getirecek göç eden yem sürüleri yok..
YAZIYOR 23 TEMMUZ 2009 TARİHLİ LİNKTE Deniz suyu sıcaklığının balıklara etkisi?
Ne dersiniz, şu anda, istavrit, hamsi vs. göçü başlamış mıdır...
Rastgele...Boğazda yemli takımla mezgit avlanmaya gittim. 15 civarı mezgit tuttum ama ilginç olan mezgit oltasına gelen bu iki arkadaş. Birini ben çektim diğerini 1 dakika aralıkla yanımdaki arkadaş çekti. Birinciyi oltadan çıkarmaya uğraşırken diğeri de gelince geri salmadık. Güzelce gömlek çıkartıp filetosunu aldım. Eve gelince tavada mısır unuyla kızarttım. Tadı gerçekten enfesmiş. Geçen sene 35 cm den büyük tek bir tane gelmişti onu da bir başka balıkçı ben ayıklarım diyip almıştı. Bu seferkiler bana nasip oldu.
Tehlikeli ancak kendine has aroması ve az kılçıklı olması sırf bunun için avlanmaya değer kılıyor kendisini.
Ekli dosyayı görüntüle 78332
sırt yüzgecinden başka zehirli uzvu var mı?Boğazda yemli takımla mezgit avlanmaya gittim. 15 civarı mezgit tuttum ama ilginç olan mezgit oltasına gelen bu iki arkadaş. Birini ben çektim diğerini 1 dakika aralıkla yanımdaki arkadaş çekti. Birinciyi oltadan çıkarmaya uğraşırken diğeri de gelince geri salmadık. Güzelce gömlek çıkartıp filetosunu aldım. Eve gelince tavada mısır unuyla kızarttım. Tadı gerçekten enfesmiş. Geçen sene 35 cm den büyük tek bir tane gelmişti onu da bir başka balıkçı ben ayıklarım diyip almıştı. Bu seferkiler bana nasip oldu.
Tehlikeli ancak kendine has aroması ve az kılçıklı olması sırf bunun için avlanmaya değer kılıyor kendisini.
Bende sizi tebrik ediyorum...Mesaj sayınıza bakıyorum hepitopu 10 mesaj !!!Aynı yaştayız ama rapor diye attıklarını uzun süredir internet kotama israf olarak düşünüyorum.
seni mecburen görürken,burda mecburen okurken ,boşuna zaman geçiriyorum.
bana bişey anlatmıyor,anlatılan oldugunuda sanmıyorum.
ısrarla yapıyorsun su sıcaklıgı falan filan yazıyorsun.kendi yorma balıga gidecek olan gider., adamın başka izinli günü yokki..ne çıkarsa bahtına..
resimli av raporu bekliyoruz o da yok..hatta adın bile yok..
eski konulardan alıntı yapıp yapıştırıyorsun.1560 mesajın olmuş.içinde elle tutulur hiç bir şey yok.
aynı şeyi yapsam ,forumun en çok mesajla sahibi olurdumbi dur diyecekler adına yazdım.kişisel bişey yok..
Boğazda yemli takımla mezgit avlanmaya gittim. 15 civarı mezgit tuttum ama ilginç olan mezgit oltasına gelen bu iki arkadaş. Birini ben çektim diğerini 1 dakika aralıkla yanımdaki arkadaş çekti. Birinciyi oltadan çıkarmaya uğraşırken diğeri de gelince geri salmadık. Güzelce gömlek çıkartıp filetosunu aldım. Eve gelince tavada mısır unuyla kızarttım. Tadı gerçekten enfesmiş. Geçen sene 35 cm den büyük tek bir tane gelmişti onu da bir başka balıkçı ben ayıklarım diyip almıştı. Bu seferkiler bana nasip oldu.
Yanaklarında da mevcut. 3 er tane yanaklarında 5 tane de sırt yüzgecinde zehirli dikeni mevcut.sırt yüzgecinden başka zehirli uzvu var mı?
- 6 numara iğne WMC siyah karbon kanca,yem
takim
makina
misina
leader
nem
ruzgar
dalga boyu
su akinti hizi
birde kancalar viemsi mi)
biraz detay alabilirmiyiz.