Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BS Okuru

Misafir
bu güzelmiş.:) sigara alırken bana akciger kanseri yapar resminden olan ver, üzerinde iktidarsızlık yapar resminden olmayanından olsun diyen milletiz.))

ahmetozdemir16

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özdemir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şimdi gelelim bu kadar keçiboynuzundan çıkacak bir damla bala.. Bu durum, lüferlerin ancak belli bir yükseklikten, ki 20m civarı termoklin seviyesini takiben gelmeleri ile, bu bölgede lüferlerin var olabileceğini gösteriyor.. Bunun içinde, lüferin yemlerinin göç etmesi lazım ki, bu derinlikten onları takip ederek anılan bölgeye girip, orada oyalanabilsin..

Şu anda, istavrit, hamsi vs. göçü başlamadığı için, böyle bir durum söz konusu olamaz haliyle.. Kısaca siz, umuryerine giderseniz, mevisimden livarlar doldurduğunuz yere uzun oltayı salarsanız, boş dönersiniz, döneceksiniz, başka bir yolu yok, çünkü, onlaır oraya getirecek göç eden yem sürüleri yok..
YAZIYOR 23 TEMMUZ 2009 TARİHLİ LİNKTE Deniz suyu sıcaklığının balıklara etkisi?

Ne dersiniz, şu anda, istavrit, hamsi vs. göçü başlamış mıdır...
Bu teorinin derinlik kısmına katılamayacağım. Benim bildiğim, termoklin tabakası denizlerde oluşmaz, sadece göllerde oluşur.

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
Boğazda yemli takımla mezgit avlanmaya gittim. 15 civarı mezgit tuttum ama ilginç olan mezgit oltasına gelen bu iki arkadaş. Birini ben çektim diğerini 1 dakika aralıkla yanımdaki arkadaş çekti. Birinciyi oltadan çıkarmaya uğraşırken diğeri de gelince geri salmadık. Güzelce gömlek çıkartıp filetosunu aldım. Eve gelince tavada mısır unuyla kızarttım. Tadı gerçekten enfesmiş. Geçen sene 35 cm den büyük tek bir tane gelmişti onu da bir başka balıkçı ben ayıklarım diyip almıştı. Bu seferkiler bana nasip oldu.
Tehlikeli ancak kendine has aroması ve az kılçıklı olması sırf bunun için avlanmaya değer kılıyor kendisini.

IMG-20180721-WA0001.jpg

Mektupla

Daimi Üye
Boğazda yemli takımla mezgit avlanmaya gittim. 15 civarı mezgit tuttum ama ilginç olan mezgit oltasına gelen bu iki arkadaş. Birini ben çektim diğerini 1 dakika aralıkla yanımdaki arkadaş çekti. Birinciyi oltadan çıkarmaya uğraşırken diğeri de gelince geri salmadık. Güzelce gömlek çıkartıp filetosunu aldım. Eve gelince tavada mısır unuyla kızarttım. Tadı gerçekten enfesmiş. Geçen sene 35 cm den büyük tek bir tane gelmişti onu da bir başka balıkçı ben ayıklarım diyip almıştı. Bu seferkiler bana nasip oldu.
Tehlikeli ancak kendine has aroması ve az kılçıklı olması sırf bunun için avlanmaya değer kılıyor kendisini.

Ekli dosyayı görüntüle 78332
Rastgele...

Büyük Beyaz

Daimi Üye
Adı
Serhat karayol

sırt yüzgecinden başka zehirli uzvu var mı?

batuhan111

Daimi Üye
Adı
metin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aynı yaştayız ama rapor diye attıklarını uzun süredir internet kotama israf olarak düşünüyorum.
seni mecburen görürken,burda mecburen okurken ,boşuna zaman geçiriyorum.
bana bişey anlatmıyor,anlatılan oldugunuda sanmıyorum.
ısrarla yapıyorsun su sıcaklıgı falan filan yazıyorsun.kendi yorma balıga gidecek olan gider., adamın başka izinli günü yokki..ne çıkarsa bahtına..
resimli av raporu bekliyoruz o da yok..hatta adın bile yok..
eski konulardan alıntı yapıp yapıştırıyorsun.1560 mesajın olmuş.içinde elle tutulur hiç bir şey yok.
aynı şeyi yapsam ,forumun en çok mesajla sahibi olurdum:) bi dur diyecekler adına yazdım.kişisel bişey yok..
Bende sizi tebrik ediyorum...Mesaj sayınıza bakıyorum hepitopu 10 mesaj !!!
resimli av raporu bekliyoruz o da yok..hatta adın bile yok..
eski konulardan alıntı yapıp yapıştırıyorsun.1560 mesajın olmuş.içinde elle tutulur hiç bir şey yok.
diye yazmışınız ama sizde ne var acaba ??? ne paylaşmışınızki böyle hesap sorar gibi yazıyorsunuz.Sanki 1560 mesajın tamamını okudunuzda !!! Örneğin bu tür paylaşımlar benim hoşuma gidiyor.Hatta benim gibi düşünen bir çokta arkadaş var forumda.Bende bu yazdıklarımı bu tür raporları yazmaya devam diyecekler adına yazdım,kişisel birşey yok yaniiii !!!

Son düzenleme:

bkirgic

Daimi Üye
Adı
Barış
Kan Grubu
O Rh Pozitif
yem
takim
makina
misina
leader
nem
ruzgar
dalga boyu
su akinti hizi
birde kancalar viemsi mi :))
biraz detay alabilirmiyiz.

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
yem
takim
makina
misina
leader
nem
ruzgar
dalga boyu
su akinti hizi
birde kancalar viemsi mi :))
biraz detay alabilirmiyiz.
- 6 numara iğne WMC siyah karbon kanca,
- 0.30mm takım bedeni, 0.20mm köstek kalınlığı.
- 6 adet 25 cm uzunluğunda köstek.
- Okuma Ceymar 65 makine, okuma salina kamış
- 0.40 mm kalınlıkta Latex marka misinadan şok
- Nemi ölçmedim. Rüzgar 8knot Poyraz
- Dalga hafif şırpıntı denilecek büyüklükte.
- Akıntı çok az.

:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...