Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haydibalıga

Aktif Üye
Adı
alpay
Kesinlikle çıkılır.
Boğazın her noktası.
Çapari VE yemli çinekop takım olsun yanında yeter. Sadece sabah suyunda kıyıda ol.

Yani bu hafta sonu cumartesi ve pazar ava çıkılırmı Çıkılırsa en iyi yer neresi olur sizce ??

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
en iyi yer en rahat avlanabileceğin yerdir boğazda.
Zira balık yaparsa heryerde yapar, yapmazsa nereden ne çıkacağı 5 bilinmeyenli denklem gibidir.

Beyefendi

Daimi Üye
Adı
ALİBABA TROFER
hava nasıl peki hafta sonu ?

Beyefendi

Daimi Üye
Adı
ALİBABA TROFER
sağanak yağışlı diyor ya tüh bu akşammı gitsek hazır yağmur yokken ben bu sefer kıyıdan bir şey deneyeceğim çinekop çaparisine her iğnesine istavrit fleto takacağım hem tüyler gözükecek hem et kokusu kan kokusu bayılırım kan kokusuna,pardon birden kaptırdım kendimi

deneyelim bakalım neler gelecek

duzensiz

Daimi Üye
Adı
Hüseyin Susulu
sağanak yağışlı diyor ya tüh bu akşammı gitsek hazır yağmur yokken ben bu sefer kıyıdan bir şey deneyeceğim çinekop çaparisine her iğnesine istavrit fleto takacağım hem tüyler gözükecek hem et kokusu kan kokusu bayılırım kan kokusuna,pardon birden kaptırdım kendimi

atması zor olur, normal mantarlı takım daha randımanlı çalışır.

vadidebalık

Aktif Üye
Adı
Nail Yücel
fırtına olursa bogazdan bişey beklemeyin
bence yani
karaköy olabilir ama:)

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol

Çok Dracula gördüm sizi :D
Benim bu konuda bir projem var ama özel iğne lazım ve Türkiyede yok. Yurtdışına giden bir arkadaşıma sipariş ettim, bulursa getirecek ve bahsettiğin fonksiyona yakın bir sistem kuracağım.

popeye1907

Aktif Üye
Adı
Gökhan Yazıcıtunç
cuma,c.tesi kuzey doğudan, pazar günü güneybatıdan ve p.tesi güneyden esen rüzgarla beraber sağanak var. Bence en uygun günler pazar ve asıl p.tesi gibi.lodosla beraber bir patlama beklemek lazım artık.

Owti

Aktif Üye
Adı
emre özmeriç
Kan Grubu
B Rh Negatif
Aksam Baligi Çikiyomu Bogazda Cuma Aksami İs Çikisi Bogaza inmeyi planliyorum :):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...