Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Owti

Aktif Üye
Adı
emre özmeriç
Kan Grubu
B Rh Negatif
Cumartesi gecesi Tayfunla bogazdaydik geç gittik ve yem sorunu olunca baliksiz dönduk almis oldugum gazla dun yine ayni yere gittim 3 tane sarikanati son hamleyi yapip karaya alirken denize dusurdum 2 tanede yem kestirdim ve yine baliksiz eve döndum balik yaprak yeme vurmuyo ufak kıraçaya sak sak olarak vuruyo buna dikkat edin ve bayat yeme kesinlikle vurmuyo

tarikayfe

Yeni Üye
Adı
Tarık Aydemir
İyi haftalar...
Pazar sabahı herzamanki iştahla saat 06:00 da evden çıkıp kalendere gittim.Takımlarımı açmadan etrafa bir göz atmak istedim.Baktım kovalar boş.Biraz oyalandım sahilde, balık hala yok...Kimileri pes etmiş takımları topluyor.
Ordan tekrar yolaldım.Ortaköye doğru bakarak gideyim belki haraketli bir yer vardır diye.
Göremedim malesef.İçim kabullenmiyor bir türlü...Rahat edemedim ortaköyden geri döndüm.Yeniköyde park ettim.Kovalarda 1-2 kıraça...Herkes keyifsiz.
Anladımki bu haftada kısmet değil balık tutmak.Tuttum evin yolunu.
İnşallah önümüzdeki haftalarda alırız paşaları...
Herkese bol kazançlı,en başta sağlıklı bir hafta diliyorum.
Saygılar

özcan bolat

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN BOLAT
Kan Grubu
O Rh Pozitif
balık sürekli hareket halinde akıyo bence ve genel izlenimde budur,karadeniz marmara çanakkale yol alıyor bir bakıyosun takım lar doluyo 3/5 dakika sonra bom boş anlık yani boğazda durum budur

ozi

Daimi Üye
Adı
Ozan Dağlı
Boğazın Karadeniz girişinde gırgırlar bırakmıyo arkadaşlar. 8-9 TL ye Çinekop var piyasada. Geçen haftaya kadar 25 TL idi kilosu. Boğaza girmeden avlanan balık nasıl boğazda av versin. Boğazda yakalananlar canını zor kurtaranlar arkadaşlar. Resmen soykırım bu.

Celali

Yeni Üye
Adı
Adınızı Soyadınız Günhan Çakır
şu an kilosu 3 kilo su 15 tl oldu

nidya78

Üye
Adı
Aydın ÖZDEMİR
Çok ucuza satılan çinekopların hepsi buzhanedir. Bu senenin çinekopunu 25 den aşağı alma ihtimaliniz yoktur. Lüfer ailesini seven çinekop-lüfer sarıkanat vs. hiç bir türünü satın almasın lütfen.

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Zaten zaruri olmadıkça hiçbir balığı satın almıyoruz, taze gelmiyor bize :D
Eşim bazen hamsi alır zaten....
Ama lüfer popülasyonunun üstündeki baskıyı bertaraf etme adına çinekop alınmaması taraftarıyım bende.

nidya78

Üye
Adı
Aydın ÖZDEMİR
Zaten zaruri olmadıkça hiçbir balığı satın almıyoruz, taze gelmiyor bize :D
Eşim bazen hamsi alır zaten....
Ama lüfer popülasyonunun üstündeki baskıyı bertaraf etme adına çinekop alınmaması taraftarıyım bende.
Sadece çinekop değil lüfer ailesinin hiç birini almamak lazım. Kimse almazsa kimsede tutmaz.

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Bugün karaköy de akşam üstü abiler tek tük çinekop alıyorlardı çapari ile. Hatta bir abi 10 adet filan almştı ama ne kadar sürede aldılar bilmiyorum.

yeknet

Daimi Üye
Adı
Yekta
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu sabah erken kalkıp boğazda balık tutmaya niyetlendim. Ancak yola çıkar çıkmaz hava bozdu ayrıca sabahın köründe radyodan öğrendiğim kadarıyla FSM köprüsü yönünde kamyonet devrilmiş. Çamlıca gişelerden geçtim Dudullu'da trafik tıkandı. saat 07:15. Bunun üzerine istikamet değiştirip Üsküdar'a yöneldim. E-5 te de yoğunluğu anlayınca Minibüs yolundan Kadıköy üzerinden Üsküdar'a gittim. Yağmur başladığından oltayı hiç çıkarmadım bile. tost-çay eşliğinde Şemsipaşa müdavimlerini izledim. Bir kovada birkaç çinekop vardı. Artık geceden mi bilemem. Ama hepsi o kadar.
Yüzüğü çıkan elegance kamışımı Cengiz'e yaptırdım ve işe döndüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...