Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Birol abi palamut için özellikle kullandığın bir çapari rengi var mı, beyaz, turuncu ya da karışık renkler belki de tüy, hangisinden daha çok verim alıyorsun abi
Beyaz, beyaz-yeşil ve beyaz-kırçıl hindi kullanıyorum suyun durumuna göre. Palamut çapari kibar olduktan sonra her çapariye atlıyor. Yeterki çok kalın olmasın , o anki balığa uygun olsun.

omer25omer

Yeni Üye
Selamun aleyküm
Dün akşam 19:00 sularında galatadan geçiyordum geçerken biri çinekop çekti foto aldım size göstermek için
Rica ediyorum çaparilerinize veyahut oltanıza takılan küçük çinekop istavritleri geri salın karaköyde bildiğiniz katliam yapmışlar 15 gün sonra istavrit boğaza giriş yapacağını umuyoruz bugun 1-2 attım iriler gelmeye başladı

Buda çinekop

Adı
youtube.com/c/ahmettemizler
Kan Grubu
A Rh Pozitif
birol tebrikler ben sadece 8 adet istavrit aldım sıyırtma ile .
palamuttan benim bölgede eser yoktu çokta çalıştım ama nafile.

yarın ola hayrola.

dostlara sevgilerimle.............

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
birol tebrikler ben sadece 8 adet istavrit aldım sıyırtma ile .
palamuttan benim bölgede eser yoktu çokta çalıştım ama nafile.

yarın ola hayrola.

dostlara sevgilerimle.............
Teşekkürler Ahmet Abi. Palamut çok seyrek koca gün çalışmaya 2 tane denk geldi .

Rastgele

muratkebir

Aktif Üye
Adı
Murat Kebir
Anadolu yakası vaniköy 3 saat rapala attım tek vuruş yok, ipek ile zargana alan 10 kişi falan vardı bende bunu anlamıyorum yiyemiyecekleri balığı neden tutarlar dişlilerin aşık olduğu zarganayı neden denizden alırlar hadi akşam yemliye kalıcaklar desek akşam daha yemliden balık alan olmamış tuhaf saçma işler.

kamilvariser

Aktif Üye
Anadolu yakası vaniköy 3 saat rapala attım tek vuruş yok, ipek ile zargana alan 10 kişi falan vardı bende bunu anlamıyorum yiyemiyecekleri balığı neden tutarlar dişlilerin aşık olduğu zarganayı neden denizden alırlar hadi akşam yemliye kalıcaklar desek akşam daha yemliden balık alan olmamış tuhaf saçma işler.
Nasıl yani zargana yenmiyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...