Alık balık
Daimi Üye
Birol abi palamut için özellikle kullandığın bir çapari rengi var mı, beyaz, turuncu ya da karışık renkler belki de tüy, hangisinden daha çok verim alıyorsun abiTeşekkürler Onur. Çapariyle aldım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Birol abi palamut için özellikle kullandığın bir çapari rengi var mı, beyaz, turuncu ya da karışık renkler belki de tüy, hangisinden daha çok verim alıyorsun abiTeşekkürler Onur. Çapariyle aldım.
Beyaz, beyaz-yeşil ve beyaz-kırçıl hindi kullanıyorum suyun durumuna göre. Palamut çapari kibar olduktan sonra her çapariye atlıyor. Yeterki çok kalın olmasın , o anki balığa uygun olsun.Birol abi palamut için özellikle kullandığın bir çapari rengi var mı, beyaz, turuncu ya da karışık renkler belki de tüy, hangisinden daha çok verim alıyorsun abi
Teşekkürler. Evet beyaz iş görüyor.birol abi tebrikler bayaz tüy mü çalışıyor?

Teşekkürler Ahmet Abi. Palamut çok seyrek koca gün çalışmaya 2 tane denk geldi .birol tebrikler ben sadece 8 adet istavrit aldım sıyırtma ile .
palamuttan benim bölgede eser yoktu çokta çalıştım ama nafile.
yarın ola hayrola.
dostlara sevgilerimle.............
Nasıl yani zargana yenmiyor mu ?Anadolu yakası vaniköy 3 saat rapala attım tek vuruş yok, ipek ile zargana alan 10 kişi falan vardı bende bunu anlamıyorum yiyemiyecekleri balığı neden tutarlar dişlilerin aşık olduğu zarganayı neden denizden alırlar hadi akşam yemliye kalıcaklar desek akşam daha yemliden balık alan olmamış tuhaf saçma işler.