Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SerdarG

Yeni Üye
Sabah 05:30dan 08:30a kadar rivadaydik. deniz patlakti, mendirek ağzından levrek ve lufer icin spin yaptık ama alamadık.
Kuleli'de iri istavrit ve zargana alıyorlardı.
Sevgiler

adbakt

Aktif Üye
Adı
Adil
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bugün ben de Avrupa yakasında bir saat kadar durdum, bir tane çinekop aldım, sonra gitmek durumunda kaldım. Galata köprüsünden geçerken de epey yakalyan gördüm; şenleniyor ortalık.

Adı
youtube.com/c/ahmettemizler
Kan Grubu
A Rh Pozitif
tüm dostların mübarek KURBAN bayramını tebrik eder sevdiklerinizle nice bayramlara dilerim.
2 gündür istavritten eser yok dün bir adet lüfer alındı bu gün hiç bir şey.
balık daha yukarıda karadenizde marmaraya tam akmadı.
bekleyin az çok çok az kaldı. adetli ve güzel ebatlı balıklar tutmaya.
ben yine aynı sözümü tekrar ediyorum . eller üşümeden bu balığı adetli alamayız.

dostlara sevgilerimle...............

Hasan79

Daimi Üye
Adı
Hasan SARIKAYA
Kan Grubu
A Rh Pozitif
merhabalar,

bugün Anadolu yakasında bilinen bir meradaydım. Şöyle bir gezinti yaptım ve düz yerlerde kimse istavrit alamıyordu fakat akıntıda şansı gülenler vardı. Bende ilk önce biraz izleyip bir boşluk bulup ilişiverdim.
Balık uzaklarda değildi yakında biniyor 2-3-4-5 li geliyordu. Bende 50-60-75 ve 100 gr kurşunlarla çalıştım ve emeğimin karşılığını aldım.
Yaklaşık 1,5-2 kg kadar iri istavriti kovaya atmıştım, havanın kararmasıyla gaza gelip bir de yemli denedim. Sağımda duran gençler ellerinde içecekleri ile hem muhabbet edip hemde yemli takımını elinde tutuyordu ki birden ortalık karıştı, çığlıklar eşliğinde çok güzel bir çinekopu karaya çıkarı vermişlerdi. Arkadaş birde tio vermeyi geciktirmedi;
- Abi taze yem mi
-Evet, bir kaç saatlik,
-Abi ben çarşıdan aldım,
- *!%&??
-Abi balık oynamayı seviyor, sen öyle bekleme elinde tut
- Sessizliğime devam.....

10 dk sonra sol yanımda duran arkadaşlarda 1 adet çinekop aldılar, bir ara kamışımın eğilip büküldüğünü görmemle heyacanım tavan yapmıştı. O gazla makinayı nasıl sardıysam kıyıya yaklaşan büyük beyaz şeyin çuval olduğunu o an anladım :)
Saat 21:00 e kadar bekleyip vuruş bile alamayınca bende avı sonlandırdım.

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
tüm dostların mübarek KURBAN bayramını tebrik eder sevdiklerinizle nice bayramlara dilerim.
2 gündür istavritten eser yok dün bir adet lüfer alındı bu gün hiç bir şey.
balık daha yukarıda karadenizde marmaraya tam akmadı.
bekleyin az çok çok az kaldı. adetli ve güzel ebatlı balıklar tutmaya.
ben yine aynı sözümü tekrar ediyorum . eller üşümeden bu balığı adetli alamayız.

dostlara sevgilerimle...............
Bayramın 3. Günü yanındayım Ahmet abim, hem yeni maminemi deneriz, hemde muhabbetimiz bol olur inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...