Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caretta

Üye
Adı
BARBAROS
Dünyada bizim boğazdaki teknik gibi bir teknik yok. Önüne kurşun bağla gönder açığa... :)
Normal olarak kurşunsuz atçek ve tekneden sürütme yönteminde orta iğne çıkarılmaz.
uzun gagalı rapalalar varken bende anlamış değilim kurşun takılmasını. Orta iğne kısa rapalalarda faydasından çok zarar getiriyor hele birde ip misina kullanıyorsanız, o yüzden bende çoğu zaman çıkartıyorum

S

strangolos

Misafir
uzun gagalı rapalalar varken bende anlamış değilim kurşun takılmasını. Orta iğne kısa rapalalarda faydasından çok zarar getiriyor hele birde ip misina kullanıyorsanız, o yüzden bende çoğu zaman çıkartıyorum
tembellik yapim ve sorayim hiç denemedim bile çıkarmayı ama nasıl çıkarıyorsunuz sanırım yarın sabah boğaza gideceğim takımlarda arabada

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Havanın yağışlı yada rüzgarlı olması aslında benim daha hoşuma gidiyor.Malum meralar bu aralar çok kalabalık , bozuk havalarda kısmen daha rahat oluyor.Ama bu gün balığın seyrek olmasındansa meradaki bir kaç kendini bilmez yüzünden zevkle balık avlayacağımıza sıkıntı yaşadık .Formadaki lüfermania adlı uğur arkadaşımızda bazı sıkıntılar yaşamış ...

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...