Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tebrik ederim. Güzel av olmuş. Cumartesi gelse de biz de gidebilsek balığabir rapor da benden. İstanbul boğazı avrupa yakası. 220gr kurşun + sahte/kaşık kullanılarak yakalandı. sabah 7 ile 16 arası . Bu sabah boaz çok soğuk ve hava yağışlıydı. Balık seyrekti. Ara ara meraya girdi. Akıntı çok kuvvetliydi. Dibi bulmakta sabah çok zorlandık. Ekli dosyayı görüntüle 10102 Ekli dosyayı görüntüle 10103 Ekli dosyayı görüntüle 10104
teşekkür ederim. inşallah cumartesi gelir de istediğiniz gibi bir av yaparsınızTebrik ederim. Güzel av olmuş. Cumartesi gelse de biz de gidebilsek balığa![]()
Aynen Serdar, adamlara laf anlatamiyorsun resmen, bekle abi sarma diyorsun devam ediyor, iki dakka sonra da duruyor, takım kopunca diyorum abi iki dakka duramadiniz diye, durduk ya diyor. Bir kere de şerefsiz bir tekne aldı, hem kıyıdan hem de hızlı gitti aldı götürdü şerefsiz. Bu tekneler oltalari koparinca ne zevk alıyorlar zaten anlayabilmiş değilim. Dün tam üç kere takım bağladım, ona rağmen gün sonu 24 oldu. Resimdeki yakışıklı da olmasa günü sinir harbi yasadigimla kalacaktımHavanın yağışlı yada rüzgarlı olması aslında benim daha hoşuma gidiyor.Malum meralar bu aralar çok kalabalık , bozuk havalarda kısmen daha rahat oluyor.Ama bu gün balığın seyrek olmasındansa meradaki bir kaç kendini bilmez yüzünden zevkle balık avlayacağımıza sıkıntı yaşadık .Formadaki lüfermania adlı uğur arkadaşımızda bazı sıkıntılar yaşamış ...
Maşallah yakışlı iyimişAynen Serdar, adamlara laf anlatamiyorsun resmen, bekle abi sarma diyorsun devam ediyor, iki dakka sonra da duruyor, takım kopunca diyorum abi iki dakka duramadiniz diye, durduk ya diyor. Bir kere de şerefsiz bir tekne aldı, hem kıyıdan hem de hızlı gitti aldı götürdü şerefsiz. Bu tekneler oltalari koparinca ne zevk alıyorlar zaten anlayabilmiş değilim. Dün tam üç kere takım bağladım, ona rağmen gün sonu 24 oldu. Resimdeki yakışıklı da olmasa günü sinir harbi yasadigimla kalacaktım![]()
Gün içinde ara ara girdi çıktı balık, ama benim tadım kaçtı dün adamlar yüzünden.Maşallah yakışlı iyimiş, benden sonra balık baya kesmiş galiba .