sessizdenizci
Daimi Üye
Maşallah çok güzel. Daha iyileri olsun inş.Bu hafta da nasibimizi aldık. 7:30- 9:00 arası iyi balık yaptı. Biz 9:30 gibi ayrıldık hâlâ balık alanlar vardı. Herkese rastgele![]()
Anadolu tarafı mı Avrupa tarafı mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Maşallah çok güzel. Daha iyileri olsun inş.Bu hafta da nasibimizi aldık. 7:30- 9:00 arası iyi balık yaptı. Biz 9:30 gibi ayrıldık hâlâ balık alanlar vardı. Herkese rastgele![]()
Size daha iyileri irileri nasip olur insallah. Ben avrupa yakasından çapari ile aldım baliklari. Rapala kaşık atan çok azdı .Maşallah çok güzel. Daha iyileri olsun inş.
Anadolu tarafı mı Avrupa tarafı mı?
Tebrikler iyi av yapmışsınız, kamış için geçmiş olsun. Aynı durum 2 hafta önce başıma geldi Sağolsun malzemeci amca ödünç kamış verdide devam edebilmiştim.AEkli dosyayı görüntüle 10242 Ekli dosyayı görüntüle 10243 Ekli dosyayı görüntüle 10244 vrupa yakası 07:00 - 09:30 ,20-22 cm civarı alıkonulanlar..kamış kırılmasıyla ava veda edildiherkese rast gelsin
Cedros mu kamış?AEkli dosyayı görüntüle 10242 Ekli dosyayı görüntüle 10243 Ekli dosyayı görüntüle 10244 vrupa yakası 07:00 - 09:30 ,20-22 cm civarı alıkonulanlar..kamış kırılmasıyla ava veda edildiherkese rast gelsin
Anladım. Geçmiş olsun Salih.