Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Dün kulelide 6 arkadaş takılıyoruz. Arkadaşım bira ikram etti. Bir yudum almıştım ki biri zabıta 3 polis memuru arkadaş gelip TC kimlik ve adres bilgilerimizi alıp gittiler. Kabahatler kanuna göre belli bir ceza tutarının adresimize geleceğini bildirdiler. İlk defa böyle birşey gördüm. Kendi halimizde takılıyorduk. Bekliyoruz ne gelecek bakalım.
Balık tutarken keyif olsun diye bira içen arkadaşlara duyurulur. Saat gece 00:30
Bildigim kadarı ile açık alanlarda (park, sahil kenarı gibi ) içki içmek yasaklandı sanırım ve cezası var. Diyeceksiniz ki herkes yapıyor, gelip bizi buldular, şikayet falan olduysa gelip bakmıslardir, piyango size vurmuştur.

pars

Aktif Üye
Bildigim kadarı ile açık alanlarda (park, sahil kenarı gibi ) içki içmek yasaklandı sanırım ve cezası var. Diyeceksiniz ki herkes yapıyor, gelip bizi buldular, şikayet falan olduysa gelip bakmıslardir, piyango size vurmuştur.
Bize jeton geç düştü. Yaklaşım şu şekildeydi çünkü.
"Arkadaşlar afiyet olsun rastgele. Kimlik ile kontrol yapıyoruz. Halka açık alanda içki içmek yasak, ancak biz cezai işlem yapmıyoruz...... Ayrılırken biz bunu bildiriyoruz bazen ceza adresinize gelebiliyor bunu yapmak zorundayız gibi" Son cümlede bizim jeton düştü ama itiraz bile edemedik.
Sonuçta bende zamanında içki içip etrafına zarar veren insanlardan çok rahatsızlık duymuşumdur. Ancak böyle birşeyi ilk defa gördüm.
Oltasını suyla buluşturan çoğu balıkcı bazen köprü manzarası karşısında bir bira içer Kulelide. Piyango bize çıktı.
Keyif için gittiğimiz balıkta keyfimiz kaçtı, aynısı size olmasın isterim.

plastikman

Daimi Üye
Adı
Olcay Tunçeli
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Evim fethipaşa korusunun hemen altındaki nacak sokakda.Son 2 saattir hemen altımdaki parktan inanılmaz sesler geliyor.Sanırsın düğün var.Küfürler havada uçuşuyor.Ve ne hikmetse bu hemen hemen her gece böyle.Polis varmı var.Parkta bekçi diceksiniz oda var Şikayet ediyormuyuz evet.E peki ne gibi önlem alınıyor.Bence tamamiyle 0.Ama gel gelelim oraya 2-3 arkadaş gidip oltamızı atsak birer bira açsak bize işlem yapılırmı yapılır.Yani polis dahi bulaşabileceği şahıslara yanaşıyorki bu daha önceki tecrübeler ile sabittir.

Hava kararana kadar hep o park ve çevresinde olta atarım fakat hava karardıktan sonra olaylar değişiyor arkadaşlarki yazın sadece sıcaktan dolayı geceleri aileler parkda olduğundan daha güvenilir hale geliyordu.

Surf

Üye
Adı
Doğan Alper
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben yanliz basima gitmisim, oltam suda bir bira acmisim ona da ceza, bu cok adaletsiz bir durum. Bu kadar ucuz olmamasi gerekiyor.

M

mehmetb

Misafir
Bize jeton geç düştü. Yaklaşım şu şekildeydi çünkü.
"Arkadaşlar afiyet olsun rastgele. Kimlik ile kontrol yapıyoruz. Halka açık alanda içki içmek yasak, ancak biz cezai işlem yapmıyoruz...... Ayrılırken biz bunu bildiriyoruz bazen ceza adresinize gelebiliyor bunu yapmak zorundayız gibi" Son cümlede bizim jeton düştü ama itiraz bile edemedik.
Sonuçta bende zamanında içki içip etrafına zarar veren insanlardan çok rahatsızlık duymuşumdur. Ancak böyle birşeyi ilk defa gördüm.
Oltasını suyla buluşturan çoğu balıkcı bazen köprü manzarası karşısında bir bira içer Kulelide. Piyango bize çıktı.
Keyif için gittiğimiz balıkta keyfimiz kaçtı, aynısı size olmasın isterim.
hiç böyle birşeye şahit olmadım demekki sırt çantasında yudumlamak lazım sizi şikayet edende yoldan geçen vatandaş değildir herhalde

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
kardeşim içki içki alkol alkol deyip duruyosun bi problemin varsa gitmessin o ortamlara daha sakin yerlere gidrrsin tekne kiralarsın kafana göre hareket edersin uzak duruusun olur biter burda bağırmanın bi anlamı yok herkez aynı değldir.sen kötüsüne rastgemişssin ne diyelim bizde içiyoruz kimseye bağırmıyoruz yada sarmıyoruz.burası balık avı forumu anladık içmiyorsun uzatmanın anlamı yok.
Burada arkadaş kimseyi içtiği için yargılamamış sadece içenler birbirlerini ve onu rahatsız etmişler yoksa her koyun kendi bacağından asılır içende kendine içmeyende kendine...

pars

Aktif Üye
hiç böyle birşeye şahit olmadım demekki sırt çantasında yudumlamak lazım sizi şikayet edende yoldan geçen vatandaş değildir herhalde
Yok arkadaşım, şikayet eden yoktu. Zaten incir ağıcının altındaki kayalık alandaydık. Sessziliğin içinde manzara izlerken sahte sallıyorduk boğaza. Ancak o kayalıklı alana indiler. Bira kutusunu gördüler sanırım yukarıdan. Üsküdar belediyesinden geldiğini söyledi zabıta!
Ne ceza gelecek bende merak ediyorum.

Azer

Aktif Üye
Yok arkadaşım, şikayet eden yoktu. Zaten incir ağıcının altındaki kayalık alandaydık. Sessziliğin içinde manzara izlerken sahte sallıyorduk boğaza. . Ancak o kayalıklı alana indiler. Üsküdar belediyesinden geldiğini söyledi zabıta!
Teşhirci başkan kendini savundu | Gündem Haberleri
Taa 2006 bile varmış. O zaman ceza 132 YTL. Üsküdarda olan bir şey galiba, Kadıköy'de öyle bir şey duymadım ve görmedim.

M

mehmetb

Misafir
Yok arkadaşım, şikayet eden yoktu. Zaten incir ağıcının altındaki kayalık alandaydık. Sessziliğin içinde manzara izlerken sahte sallıyorduk boğaza. Ancak o kayalıklı alana indiler. Bira kutusunu gördüler sanırım yukarıdan. Üsküdar belediyesinden geldiğini söyledi zabıta!
okadar arkadaşlarla buabbetimiz olmuştur ilk defa karşılaştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...