Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Balık yükseliyor evet Balık bulucudan takipteyim devamlı, sabit durmuyor, bidahakine biraz yamyamlık da ben yapayım Spin candır
Gezersiz, sadece zoka en hafifden bütün hamsiyi tak at abi :) o ben buradayım der.

sessizdenizci

Daimi Üye
Saat gece 4 gibi etrafı kolaçan etmek için çıktım. İlk durağım karaköy iskele oldu, yeni lrf takımını denemek istiyordum fakat bir kaç sarhoş genç yüzünden iskeleyi terk etmek zorunda kaldım. Artık iyice zıvanadan çıkmışlardı, çöpçüler yerleri süpürdükten sonra ne kadar şişe var ise hepsini kırdılar. Buradan ayrıldıktan sonra çamlıbahçeye uğradım. Tam takımları çıkartıp bir iki atış yapayım derken yağmur çisilemeye başladı. İyi biraz yağsın sonra durursa güzel balık yapar diye düşündüm. Yağmur durmak yerine giderek şiddetini arttırdı. Saat 7 ye doğru tarabya otelinin az ilerisine çektim arabayı, 1 saat boyunca hamsi, istavrit karışık yaptı. Şansıma bir tane zarganada misinaya dolanarak geldi. Olta atan arkadaşlardan biriyle sohbet ettim, akşamları yemli yapıyorum dedi. Bir kaç tane çinekoptan başka bir şey çekemediğini ama bir arkadaşının dün gece 2 tane kuzu gibi lüfer aldığından bahsetti.
O şişeleri kıranları şişe kırıkları ile tanıştırmalı. Birde içmelerine yardımcı olmalı. Tabi ağızları ile içmeyi bilmedikleri için alışageldikleri yerleri ile içirmeli :) hem de uzun olta misali uzun şişe :p

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dün 2 kıyıyıda dolaştım. Istavrit alan dışında bişi yoktu. Fotoda Anadolu kavağından.

Ekli dosyalar

bosporus fisher

Daimi Üye
Bütün kıyı şeridini çevrelemişler bunlara rağmen tuttuğumuz balığa şükredelim bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...