Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BS Okuru

Misafir
Gecenin küçük bir özetini yazacağım. Biraz geç oldu kusura bakmayın, bir yandan balığa bak bir yandan foruma bak zor iş, hele ki yemli ile uğraşıyorsan o zaman telefonu ele alabilmek bile büyük başarı.

Her neyse arkadaşlar. Bugün bekarlığımın son günü olduğu için son kez şansımı yoklayayım dedim. Surf, yemli, yemsiz, spin, lrf ne var ise Allah ne verdiyse hepsini arabaya doldurdum ve arkadaşımı alarak yola çıktık. İlk önce tarabya tarafını ziyaret ettik. Nerede ne tutulur pek bilmediğim için hareketliliğe dikkat ederekten tarabya otelin önüne kadar geldim. Otele gelmeden önce hayrola cafe taraflarında yemli atanlar vardı, bende yanlarına gidecektim ama araç koymaya yer olmadığı için daha müsait olan tarabya otel önüne geçtim. Takımları açtım iki oltayı birden yemleyip denize yolladım bir tarafa 150 diğerine 175 gram kurşun taktım. İkiside banamısın demedi, zar zor dibi gördürdük, gördürmez olaydık. Artık dipte ne var bilemiyorum ama takımlardan bir tanesini zor kurtardım. Biraz uğraştıktan sonra baktık bura bize uygun değil, o sırada forumdan bir arkadaş emirgan taraflarını önermişti. Bende o tarafa doğru yol aldım, zaten gönlümden sahil şeridince dolaşmak vardı. Sütişin önüne geldiğimde üç beş arkadaş yemli atıyordu. Ama ne yazık ki ayak bastığımda aldıkları iskorpitten başka bir şey yoktu. Emirgandanda bir iş çıkmayacağını anlayınca bari birde bebeğe uzanalım dedim. Akıntıburnunda sadece lrf takımını alarak bir iki deneme yapayım dedim, ama herkes gibi bende nasibime düşen temiz havayı alıp oradan da ayrıldım. Hadi evimizin üzeri gel birde şu lrf sahtelerini köprüye götürelim bakalım derinde bir işe yarayacak mı diye sorduktan sonra soluğu köprüde aldık. Baby jigden başlayarak bir kaç tane değişik slikon denedim ve yine bir önceki durakta olduğu gibi köprü havasını alaraktan direksiyona geçtim. Allahtan lrf setini iki parçaya böldükten sonra aracın arka koltuğuna uzatıyorumda çar çabuk halloluyor. Oraydı buraydı derken oldu olacak son kez birde sarayburnuna uğrayayım ve spin yapayım dedim ve soluğu kayalıklarda aldım. Diğer günlere nazaran oldukça kalabalıktı. Abartıyorum ama fenerin önünde rahat 30 40 kişi vardı. Bu kadar kalabalık olurda balık olmaz mı? Sorusunun cevabını yaklaşık 45 dakikalık spin çalışmasının ardından kolayca bulu verdim. Olmayınca maalesef olmuyordu. Vermeyince mabud neylesin sultan mahmud diyerek evin yolunu tuttum.

65 km lik yolculuk sona erdi.

Bu hafta eşim ailesinin yanında olduğu için fırsat bu fırsat bol bol balığa çıkayım dedim ama nasip pek bir şey olmadı.

Benimde ellerinizden öper 4,5 aylık bir oğlum var. İzin vs. problem değil ama gece geç saatlerde onları yalnız bırakıp çıkmayı pek doğru bulmuyorum.

Cümleten iyi sabahlar.

pendikli_fb

Aktif Üye
Gece 12 den 3 Kadar Kulelinin Önünde Dişli Namına Maalesef Hiç Bir Şey Yoktu.4 Tane Mezgit Geldi Yemli Takımımıza.Gecenin Aksiyonu İrice Bir Vatozu Yandaki Bir Arkadaşın Kıyıya Kadar Getirdikten Sonra Son Anda Balığın Takımı Koparması Oldu.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Ay

Aynı sıkıntı bende de var kardeş benim oğlan da var 1,5 yaşında bir de astım hastası hanım hiç rahat bırakmıyor
Allah bağışlasın , geçmiş olsun Allah şifa versin sağlık şekilde büyümesini nasip etsin.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Geçen sene spinle daha çok balık vardı bu kadar kalabalık yoktu arkadaş ben anlamıyorum. dün üsküdara arakdaşın yanına uğradım. bir arkadaş geldi spin için gitmiş millet birbirini yiyordu olta bile açmadan döndüm dedi. bu sene spin de zorlaştı.

B

blacksea

Misafir
Sanırım sizde çocuk yok :)
Ya da varsa yoktan bir farkı yok galiba, o zaman da maşallah diyelim nazar değmesin :)
2 yaşında kızım var.Hergün balığa çıktığım yok senede belli aylarda balık oluyor.O aylardada biraz kendime zaman ayırıyorum.Herkes çocuğunun değerini bilir ve sorumluluk sahibi ise çocuğuna vakit ayırır.Hayat denge işidir.Sen bütün ömrünü çocuklarına versende inşallah evlenip gidecekler.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Konu dışı ama benim tanıdığım bir abi var uzun zamandır başka bir forumdan ismini vermiyeyim, o kadar balık hastası ki adam cumadan gider balığa pazartesi sabah ordan direk işe haftasonu hiç ailesine ayırmaz balığa gitmese krize girer. herhalde eşi de artık bir şey demiyor. balık için çanakkaleye de gittiğini gördüm alabalık için kayseriye gittiğini de. ama inanmazsınız her haftasonu yani balık olsun olmasın. ben bekarken bile bu kadar gitmedim :) bir keresinde arkadaşlarla izmire gitmişler yolda su birikintisi görsün durduruyormuş arabayı burda turna vardır diye :D birde kısmetli ki, tekneyle çıkardık kimse balık tutamazdı bu yakalardı, kıyıda da aynı. ben bekarken haftada bir gün tekneyle çıkardım o da cumartesi olurdu genelde. 2012 senesinden sonra ise balığa çıktığım sayılı. tekneyle birer kere kıyıdan toplasan bir elin 5 parmağını geçmez. ancak şu spin ve LRF işi beni her gün çıkmaya zorluyor :D

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Gecenin küçük bir özetini yazacağım. Biraz geç oldu kusura bakmayın, bir yandan balığa bak bir yandan foruma bak zor iş, hele ki yemli ile uğraşıyorsan o zaman telefonu ele alabilmek bile büyük başarı.

Her neyse arkadaşlar. Bugün bekarlığımın son günü olduğu için son kez şansımı yoklayayım dedim. Surf, yemli, yemsiz, spin, lrf ne var ise Allah ne verdiyse hepsini arabaya doldurdum ve arkadaşımı alarak yola çıktık. İlk önce tarabya tarafını ziyaret ettik. Nerede ne tutulur pek bilmediğim için hareketliliğe dikkat ederekten tarabya otelin önüne kadar geldim. Otele gelmeden önce hayrola cafe taraflarında yemli atanlar vardı, bende yanlarına gidecektim ama araç koymaya yer olmadığı için daha müsait olan tarabya otel önüne geçtim. Takımları açtım iki oltayı birden yemleyip denize yolladım bir tarafa 150 diğerine 175 gram kurşun taktım. İkiside banamısın demedi, zar zor dibi gördürdük, gördürmez olaydık. Artık dipte ne var bilemiyorum ama takımlardan bir tanesini zor kurtardım. Biraz uğraştıktan sonra baktık bura bize uygun değil, o sırada forumdan bir arkadaş emirgan taraflarını önermişti. Bende o tarafa doğru yol aldım, zaten gönlümden sahil şeridince dolaşmak vardı. Sütişin önüne geldiğimde üç beş arkadaş yemli atıyordu. Ama ne yazık ki ayak bastığımda aldıkları iskorpitten başka bir şey yoktu. Emirgandanda bir iş çıkmayacağını anlayınca bari birde bebeğe uzanalım dedim. Akıntıburnunda sadece lrf takımını alarak bir iki deneme yapayım dedim, ama herkes gibi bende nasibime düşen temiz havayı alıp oradan da ayrıldım. Hadi evimizin üzeri gel birde şu lrf sahtelerini köprüye götürelim bakalım derinde bir işe yarayacak mı diye sorduktan sonra soluğu köprüde aldık. Baby jigden başlayarak bir kaç tane değişik slikon denedim ve yine bir önceki durakta olduğu gibi köprü havasını alaraktan direksiyona geçtim. Allahtan lrf setini iki parçaya böldükten sonra aracın arka koltuğuna uzatıyorumda çar çabuk halloluyor. Oraydı buraydı derken oldu olacak son kez birde sarayburnuna uğrayayım ve spin yapayım dedim ve soluğu kayalıklarda aldım. Diğer günlere nazaran oldukça kalabalıktı. Abartıyorum ama fenerin önünde rahat 30 40 kişi vardı. Bu kadar kalabalık olurda balık olmaz mı? Sorusunun cevabını yaklaşık 45 dakikalık spin çalışmasının ardından kolayca bulu verdim. Olmayınca maalesef olmuyordu. Vermeyince mabud neylesin sultan mahmud diyerek evin yolunu tuttum.

65 km lik yolculuk sona erdi.

Bu hafta eşim ailesinin yanında olduğu için fırsat bu fırsat bol bol balığa çıkayım dedim ama nasip pek bir şey olmadı.

Benimde ellerinizden öper 4,5 aylık bir oğlum var. İzin vs. problem değil ama gece geç saatlerde onları yalnız bırakıp çıkmayı pek doğru bulmuyorum.

Cümleten iyi sabahlar.
Selamlar üstad 65 km Neki :)

2 Günde 1000km mesafeye yaklaştığımız oluyor,

Sizinde dediğiniz gibi olmayınca olmuyor,üşenmeden gece gece Çok güzel yazmışsınız emeğinize sağlık,
bu aralar istanbulda olta atmaz oluğum için bu başlığıda pek takip edemedim,sayfalar almış başını gitmiş yazanların çizenlerin emeğine sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...