Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yeknet

Daimi Üye
Adı
Yekta
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ark Merhaba çok saçma bi konu olacak ama bişeyi paylaşmak istedim. Surf olsun spin olsun makinasiyla beraber daha derli toplu bi yerden bi yere taşımak için aklıma proje tüpü geldi hani çizim yapan kişilerin sırtında olan bazukaya benzeyen zımbırtı sizcede mantıklı değilmi eğer bu pahali gelirse bildiğimiz yagmursuyu borusundanda fermuarli aynı sistem yapılabilir. Aklıma geldi sizinle paylaşmak istedim
Pimaş borudan mümkün ama ağır olur. Onun yerine belki kartondan boru yapılıp dışına kılıf diktirebilirsiniz. Uğraşmaya değer mi bilmem.

cemiltonguç

Daimi Üye
Adı
cemil
Kan Grubu
A Rh Negatif
Arkadaşlar herkeze merhaba geçenki sarıkanat lüferlerin birde abilerini amcalarını tutalım dedik ve tuttuk serdar ve Cemil abi ile güzel bi av oldu ayakkabı 43 numaradır :)
Erol o kaçan ve rapalaları kıran kofanayı ,yakalamanı istiyorum...Arkadaşlar o kaçan balıkların verdiği aksiyon anlatılamaz,yaşanır...bileğine kuvvet Lüfer Terbiyecisi@Erol61...harika bir avdi...muhteşem di:)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Çubuklu tarafında dolgu alanları henüz tamamlanmamış, inşaat demirleri vs pis şekilde durmakta. Çubuklu iskeleye yakın olan kısımda fazla akıntı olmaz daha doğrusu akıntı var biraz ama karışık, yönü her an değişebiliyor. Burada yürünmez, gece yemli atarlar gündüz çapari. Ama kalabalıkta keyif olmaktan çıkıyor maalesef. Bir daha haftasonu boğaza gideceğimi sanmıyorum. O dediğiniz bölgede fena rüzgar vardı akıntı da muhtemelen çoktur. İstavritler güzeldi ama niyet biraz da çinekop olunca çabuk vazgeçtim. Yoksa oradan beykoz tesislerinin önüne de gittim birkaç kez rapala attım, orda da çinekop yoktu.
4 - 5 sene önce Anadolu kavağına gitmiştim orada rapala ile güzel sarıkanat yapmıştı ama orası da uzak kalıyor ben dedim diye gider boş dönerseniz üzülürüm ama denemek lazım diye düşünüyorum. akıntı felan da yok orada.

Gokko83

Üye
Adı
Gürkan Aytekin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şimdi kulelide durdum duruma bakmak için, güzel istavrit yapıyor... Duyrulur...

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar herkeze merhaba geçenki sarıkanat lüferlerin birde abilerini amcalarını tutalım dedik ve tuttuk serdar ve Cemil abi ile güzel bi av oldu ayakkabı 43 numaradır :)
Bol actionlu ve eğlenceli bir av oldu :) .
Hoplayanlar , zıplayanlar , gelemem diyenler , rapala yiyenler :D bi ara nereye geldim , nerdeyim dedim kendi kendime oralatık savaş alanı gibiydi :D.
Bu mazotla atlantik okyanusuna kadar gideriz artık @Erol 61 :D .
Not : Ne bilekle ne yürekle sadece nasip ile alınmıştır arkadaşlar :harika:. Arayan bu işe gönül veren bütün hobidaşlar'da inan'ın bulacaktır , herkeze rastgele...

Son düzenleme:

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler çok güzel balıklar da resimlerinide görsek şu rapala parçalayan canavarların. Boyları kaç cm, ağırlıkları ne vs.

cruel-24

Aktif Üye
Adı
OĞUZ OKTEM
anladım zaten ne gerek var ailedeki kişi sayısı kadar tutun yeter:)
Zaten kişi sayısı kadar tuttum malumunuz balıklar çok büyük değil eğer istesem bu saatten sonra 3 lü rakamlara kadarda ulaşabilirim zaten; bu arada 5 kilo çinokapta kaç adet olduğunuda söylerseniz ona göre tutmaya çalışıyım..

Ogiveogi

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Zaten kişi sayısı kadar tuttum malumunuz balıklar çok büyük değil eğer istesem bu saatten sonra 3 lü rakamlara kadarda ulaşabilirim zaten; bu arada 5 kilo çinokapta kaç adet olduğunuda söylerseniz ona göre tutmaya çalışıyım..
Oğuz abi şakasına dedim ciddiye alma balığın ağırlığına göre sayı değişir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...