Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
15 temmuz darbe gırısımınden sonra o bölgede araç park ettırmedıler uzun bir sure muhtemelen o zamana denk gelmıstır ceza yemıstır, şuan kulelı askerı lısesı falıyet göstermıyor dıye bılıyorum ceza kesılecegını sanmam
büyük ihtimalle öyle oldu az önce işte yorumları okuyayım dedim fotodaki ağustos ayında kesildiğinden bahsetmişler ama dediğim gibi ceza yeni gelmiş. bir kaç kişiye olmuş aynı hadise. umarım ceza kesmezler. bahar aylarında bende bazen oraya gidiyorum.

B

BS Okuru

Misafir
ayak üstü 1500 tl gitti yine ekipmana bak :D 170gr atarlı kamışlar güzel shimano vengace fln alıcan ucuz yollu bide bide okuma avenger taktınmı tadından yenmez :D
şaka bi yana böyle düşük segment bir takım herkese lazım aslında dandık meralarda kayalık kumluk vs ekıpmana zarar verebılecek meralarda kullanmak ıcın en azından bişey olsa içimiz yanmaz, bide bagaja giren türden bişi olacak hep kalacak arabada... mesela sızın orası hep kayalık kamısı bıraksan kayaların arasına çiziliyor hemen sap kısmı ,sağı solu
trıpotsuz asla balıga gıtmem tripot candır :) benım yazın her daım kamıslar arabada hazır kıta bekler :) shımano vengance kamıs ıyı hos guzelde agır ya onlarda bız gel en ıyısı ıtalkana combat alalım yada surf leader 425 ext yada dxt oda olmadı 30-425 daıwa land surf t alalım :)

ilkerblk

Üye
Adı
ilker balkan
istavrıt avında 150 Gr atarlı surf kamıs almak lazım yada maksımım 175 gr atarlı kamıs agırlıgıda maksımım 400 gr olması lazım makınada daiwa basia 45 qd 15Pe modelını almak lazım aksama kadar sonra at cek ohh mıs :)
Vural kardeşim,ben de senin gibi Kartal'da istavrit tutmayı seviyorum,kullandığım takım lineaeffe discovery up to 100 gr 4 metre,çok ince ve hafif bir kamış bir de buna Ceymar 40 takıyorum Spin yapar gibi istavrit almak çok zevkli oluyor

B

BS Okuru

Misafir
Vural kardeşim,ben de senin gibi Kartal'da istavrit tutmayı seviyorum,kullandığım takım lineaeffe discovery up to 100 gr 4 metre,çok ince ve hafif bir kamış bir de buna Ceymar 40 takıyorum Spin yapar gibi istavrit almak çok zevkli oluyor
ıstavrıt avında ilker kardesım hafıf takım kullanımı cok zevklı oluyor cıdden lakın benım lineaeffe, ve okuma kamıslar ıle kotu hadısem oldugu ıcın bu kamısları kullanmayı tercıh etmıyorum sımdılık cok oncelerı okuma rxt almıstım ıstavrtı avında 1-2 kullandım bır kac kez sonra baktım kolu kısa bırde spın makınası elım oturmadı makınaya onuda kaldırdım bır koseye ılerde belkı lazım olur :)

barisgirgin

Daimi Üye
Adı
baris girgin
Kan Grubu
B Rh Negatif
trıpotsuz asla balıga gıtmem tripot candır :) benım yazın her daım kamıslar arabada hazır kıta bekler :) shımano vengance kamıs ıyı hos guzelde agır ya onlarda bız gel en ıyısı ıtalkana combat alalım yada surf leader 425 ext yada dxt oda olmadı 30-425 daıwa land surf t alalım :)
bahar gelsinde buluruz uygun bi kamış 3,90 cm alırım belki istavrit için fln çok üst düzey bişey almak ıstemıyorum rahat rahat kullanabilmek ıcın

ErBo62

Aktif Üye
Adı
EREN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
sevgili hobidaşlar yeri degil biliyorum ve affınıza sıgınarak aksiyon kamerası almak istiyorum önerileriniz varsa memnun olurum.
Eken H9 ve çeşitlerini kullanan arkadaşlarda var forumdan onuda inceleyebilirsiniz.

B

BS Okuru

Misafir
ben carbonite 50-100 aldım ama keşke 80-150 alsaydım diyorum, 50-100 kötü mü hayır kesinlikle çok rahat ve hafif bir kamış ama 100 ve üzeri atmaya korkuyor insan, keşkem de o yüzden işte.
altına da 40lık yada 55lik bir avanger sonra rahat rahat istavrite at çek :)

barisgirgin

Daimi Üye
Adı
baris girgin
Kan Grubu
B Rh Negatif
decatlon magazalarında caperlan marka kamışlar var 100- 150 tl arası geçen inceleme şansım oldu istavrite fln gider diye düşünüyorum kullanan varmı acaba

indianaconz

Aktif Üye
Adı
Reşat A.
Kan Grubu
A Rh Negatif
istavrıt avında 150 Gr atarlı surf kamıs almak lazım yada maksımım 175 gr atarlı kamıs agırlıgıda maksımım 400 gr olması lazım makınada daiwa basia 45 qd 15Pe modelını almak lazım aksama kadar sonra at cek ohh mıs :)
Gramlar ,uygun makina modelleri v.s. bilimsel, hesaplı kitaplı balıkçılık devrinin çarpım tablosu gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...