Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Capari arkasi (hırsız iğneli) 30cm bedenle yemli atabilirsiniz !!!

B

BS Okuru

Misafir
Selam arkadaşlar herkeze bol bereketli avlar dilerim. Bizde cumartesi sabahtan boğazı ziyaret etmek istiyoruz ncizane tavsiyekerinizden yararlanmak isterim palamut mu? lüfer mi ? istavrit mi? Sabah gün ağırmadan orada olmak istiyorum palamut hareket yaparmı acaba önerilerinizi almak isterim.
Capari arkasi (hırsız iğneli) 30cm bedenle yemli atabilirsiniz !!!
@Suat YILDIZ Hocam, Haftasonu Boğazda deneyecekmiş arkadaş,
Sakin bir bölgede olsa çapari at çek yaparken kurşuna bende bağlarım deneme amaçlı
Ama boğazın haftasonu hengamesinde tavsiye etmiyorum şahsen.
Sıkıntı çıkar :koptum::koptum::koptum::koptum:

;)

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif

efaruk

Aktif Üye
Adı
E. Faruk Pehlivanlı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bugün cubukluda 1 kova yapragi catch & release yaptim ısrarla uyarmama ragmen 1 abim hariç neredeyse herkes, istavrit boyu yaprakları çinekop çinekop diyerek kovalara attilar, en cok yakalayanindan (alikoyanindan) daha çok salıvermişimdir. ama elimden birşey gelmiyor, insanlar resmen yamyamlaşmış, bu kadar mı açız :(

Yapraklar ve Çinekoplar çapari ile (Genel de istavirt çaparisi nadiren çinekop çaparisi) ve yemli ile alindi, limitler dahilinde sadece bir kaç balık gördüm.

Ayrica 1 kilo civari sabah 10:00'a kadar istavrit aldim, sonra akşama kadar tek bir tane bile istavrit alamadim...

Candy_Man

Aktif Üye
Bugün cubukluda 1 kova yapragi catch & release yaptim ısrarla uyarmama ragmen 1 abim hariç neredeyse herkes, istavrit boyu yaprakları çinekop çinekop diyerek kovalara attilar, en cok yakalayanindan (alikoyanindan) daha çok salıvermişimdir. ama elimden birşey gelmiyor, insanlar resmen yamyamlaşmış, bu kadar mı açız

Yapraklar ve Çinekoplar çapari ile (Genel de istavirt çaparisi nadiren çinekop çaparisi) ve yemli ile alindi, limitler dahilinde sadece bir kaç balık gördüm.

Ayrica 1 kilo civari sabah 10:00'a kadar istavrit aldim, sonra akşama kadar tek bir tane bile istavrit alamadim...
Malesef millet olarak cahiliz. Pazarda görüyor adam defne yaprağını çinekop diye ; tuttuğuna bakıyor bu da çinekop diyor alıyor kovaya.

Zabıta diye para kazananlar pazarlarda balık çarşılarında ölçüm yapsa tezgah kapatsa işler değişir ama onlar da yeme peşinde. Ülkede her kademede yemeye meğilli insanlar olduğundan kurallar işletilemiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fisher81

Aktif Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hayrını görürüz umarım, tabi denetlemesi nasıl olacak.. Saldım çayıra mevlam kayıra olmasa bari Üç Bölgede Av Yasağı

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BALIK BOYLARI UZATILDI
"...levrek için 18 santimetreden 25 santimetreye..."

Şuan ki levrek boy limiti de zaten 25cm. Aynı şekilde kalkan ve sinarit için de şuan ki boy'a çıkacağı yazıyor. Bu eski bir yazıya benziyor

B

BS Okuru

Misafir
BALIK BOYLARI UZATILDI
"...levrek için 18 santimetreden 25 santimetreye..."

Şuan ki levrek boy limiti de zaten 25cm. Aynı şekilde kalkan ve sinarit için de şuan ki boy'a çıkacağı yazıyor. Bu eski bir yazıya benziyor
Tarih dünkü tarih

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onur_55

Daimi Üye
Adı
onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Vandal,vahşi,kültürsüz,egoist bir topluma sahibiz.devlet lüferle ilgili ne kadar "cm" standartı koymaya çalışırsa çalışsın(gerçi pazarlarda kan emici kalantorlar paşa gibi 10 cmlik yaprakları satıyor,ihbar hattına konuyu intikal ettirdiğimizde 7 ila 15 gün içinde olay yerine gidiyorlarmış.bunun adı komedi) kumaş belli.yapacak bir şey yok.angus gibi yakında lüferde ithal ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...