Suat YILDIZ
Daimi Üye
- Adı
- SUAT YILDIZ
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Capari arkasi (hırsız iğneli) 30cm bedenle yemli atabilirsiniz !!!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Selam arkadaşlar herkeze bol bereketli avlar dilerim. Bizde cumartesi sabahtan boğazı ziyaret etmek istiyoruz ncizane tavsiyekerinizden yararlanmak isterim palamut mu? lüfer mi ? istavrit mi? Sabah gün ağırmadan orada olmak istiyorum palamut hareket yaparmı acaba önerilerinizi almak isterim.
@Suat YILDIZ Hocam, Haftasonu Boğazda deneyecekmiş arkadaş,Capari arkasi (hırsız iğneli) 30cm bedenle yemli atabilirsiniz !!!
Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim işallah bereketli bir av olur sonucu burada sizinle paylaşıcağım.Çapari arkası kaşık olmaz
Kurşun arkası olur bilginize
Tavsiye istemişsiniz;
Kesinlikle kurşun arkası kaşık yada sahte
.
Malesef millet olarak cahiliz. Pazarda görüyor adam defne yaprağını çinekop diye ; tuttuğuna bakıyor bu da çinekop diyor alıyor kovaya.Bugün cubukluda 1 kova yapragi catch & release yaptim ısrarla uyarmama ragmen 1 abim hariç neredeyse herkes, istavrit boyu yaprakları çinekop çinekop diyerek kovalara attilar, en cok yakalayanindan (alikoyanindan) daha çok salıvermişimdir. ama elimden birşey gelmiyor, insanlar resmen yamyamlaşmış, bu kadar mı açız
Yapraklar ve Çinekoplar çapari ile (Genel de istavirt çaparisi nadiren çinekop çaparisi) ve yemli ile alindi, limitler dahilinde sadece bir kaç balık gördüm.
Ayrica 1 kilo civari sabah 10:00'a kadar istavrit aldim, sonra akşama kadar tek bir tane bile istavrit alamadim...
BALIK BOYLARI UZATILDIHayrını görürüz umarım, tabi denetlemesi nasıl olacak.. Saldım çayıra mevlam kayıra olmasa bari Üç Bölgede Av Yasağı
Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tarih dünkü tarihBALIK BOYLARI UZATILDI
"...levrek için 18 santimetreden 25 santimetreye..."
Şuan ki levrek boy limiti de zaten 25cm. Aynı şekilde kalkan ve sinarit için de şuan ki boy'a çıkacağı yazıyor. Bu eski bir yazıya benziyor