Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif

harunonay

Aktif Üye
Adı
Harun Onay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yozuri sahtelerin aksiyonları gerçekten bambaşka,diğer sahtelerle karşılaştırdığımda,kendini hemen belli ediyor.Bu arada sahteye hologramı,o şekilde yapıştırmanız,işin artısı olmuş gibi(kaşıklara hologramın tam değil,yarım yapıştırılması)

harunonay

Aktif Üye
Adı
Harun Onay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bilgi amaçlı; yanlış anlaşılmasını istemem,usami sahtelerde yozuri kadar aksiyon unu beğendiğim ve verim aldığım bir başka marka..
Bu bilgileri birçok marka denemiş biri olarak belirtmek isterim.

sessizdenizci

Daimi Üye
Az önce Boğaz'da kısa bir tur yaptım, olta açmadan. İnanılmaz bir trafik, kalabalık...
Kuleli de 3-5 istavrit alıyorlardı, yine sistem omuz omuza. Bu Arada siyah bir arabadan inen 4 geç ve ellerinde Bim de satılan olta setinden 3 adet kıyıya doğru ilerliyordu. Her halde Kıyıdaki çile ben ayrıldıktan sonra bir kat daha artmıştır :).

Şaka bi tarafa, geçen hafta içi Üsküdar a malzeme almaya gittim. Aldığım bir misina bir kaç ufak malzeme, para ödemek için 10-15 dakika bekledim. Yeni takım alanlar, üst modele geçenler, yeni başlayanlar. Her hafta sonu 100lerce yeni Oltacı katılıyor. Önümüzdeki aylar-yıllar daha çok hobidaşın ile birlikte olacağız demektir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tamam

Aktif Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Negatif
Az önce Boğaz'da kısa bir tur yaptım, olta açmadan. İnanılmaz bir trafik, kalabalık...
Kuleli de 3-5 istavrit alıyorlardı, yine sistem omuz omuza. Bu Arada siyah bir arabadan inen 4 geç ve ellerinde Bim de satılan olta setinden 3 adet kıyıya doğru ilerliyordu. Her halde Kıyıdaki çile ben ayrıldıktan sonra bir kat daha artmıştır :).

Şaka bi tarafa, geçen hafta içi Üsküdar a malzeme almaya gittim. Aldığım bir misina bir kaç ufak malzeme, para ödemek için 10-15 dakika bekledim. Yeni takım alanlar, üst modele geçenler, yeni başlayanlar. Her hafta sonu 100lerce yeni Oltacı katılıyor. Önümüzdeki aylar-yıllar daha çok hobidaşın ile birlikte olacağız demektir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hele bu soğuklar başlasın

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@sessizdenizci "bim oltası" her ne kadar acemilikle bağdaşan bir ürün olsa da, surf veya spin takımlarıyla "usta gibi görünen" kişiler de bazen boğazda tehlike saçabiliyor.
Bugün cengize uğradıktan sonra radara doğru gidip olta atanlara biraz bakayım dedim.
Spin yapan gençleri seyrediyordum. Kamışı omuz üstünden değil "yandan" savurdukları için attıkları kaşık çok yakınımdan geçti.
Büyük tehlike atlattığımı fark edip, Allah'a şükrederek oradan uzaklaştım.

Bu arada kovalarda dişe dokunur bir şey görmedim.
Üç beş istavriti veya sardalyayı saymazsak.

mrdeep

Yeni Üye
Sabaha karşı 3-4 gibi boğazda avrupa yakasında olucam nereyi tavsiye edersiniz arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...