Biraz geç oldu ama pazar gününün av raporunu paylaşayım.
Yeniköy Sabah 7.30 da gün agardiginda takımları suya indirdik indirmesine ama çok yoğun çaparici akını vardı, hakları da vardı 4 lü 5 li iri istavrit alıyordu hemen herkes biz Rapala yuzdurmeye and içmiş şeref sözü vermiş gibi inatla denizi dövüyoruz, lakin hem dişli balığın olmayışı hem de istavritci arkadaşların yakın atışları ve hafif kurşunları akıntı sebebi ile sürekli bize takıldı. İşin keyfi kaçmaya başlayıp eziyete dönüşünce biraz sohbet muhabbetten sonra bebek tarafına geçtik, orada da durum aynıydı ama bizim gibi kafadan kontak bir iki Rapala yuzduren görünce hevesimiz geri geldi ve tekrar başladık kurşun arkasına ama sonuç hüsran önceki haftalarda gelme artık diye kovaladigimiz yapraklar bile yoktu. Derken Özgür Arslan geldi göğsünde kamerası ile ve bir sohbet te öyle, anlayacağınız balık olmayınca takımlar kamışlar makineler ipler sahteler, şu şöyle çalışır bu böyle balık alır

derken ne zamandır aklımda olan birşeyi yapmaya karar verdim kullanmış olduğum şok leader düğümünü sökerek ipi şok olmadan test edecektim, çünkü komiktir ucunda bağlı olan şok ipi kendo 0,23 ve 12,7 kg çeker gücü var, ipin ise kalınlığı 0,15 ve çeker değeri 15,5 kilo yazıyor, bakalım doğru mu diyerek 175 gr boş kurşunu taktım ilk atış başarılı sonra bir uzak gönderme başarılı, sonra 200 gr aynı denemeler başarılı, son olarak 220 gr uzak deneme başarılı, üstelik şok düğümü olmadığı için atarken fincanlara tıkır tıkır surtmesi ve zarar vermesi olayı da yok üstüne üstlük erimi de hatırı sayılır oranda arttırmış oldum, akşam saati hava kararmaya yakın çok ama çok yavaş sarımda ve çok yakında balık bindi ve sudan çıkarmak kısmet oldu, boy 17-18 cm civarıydı bu sezon tuttuğum en büyük balık şaka gibi

arkasından birkaç atış daha ve sonuç yok, tek balık kimseye yaramaz diyerek hoooop denize iade, bu haftayı da böyle kapattık, günün üzücü olayı Özgür Arslanın kamışının uç kısmını catlatmasi oldu, ne diyelim daha beterinden korusun Allahım. Herkese rastgele
Takım bilgisi
Kamış Vega potenza elite 100-270
Makina shimano super Aero fliegen SD
İp okuma XP dynema 8 kat
XT1254 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi