Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Dostum rivada bu sene doğru düzgün balık yapmadı..Böyle bir sene hayatımda yaşamadım..Şu an balık sadece pendikte geliyor sardalya yiyiyor..Buda ayrı dert çünkü yem sadece kadıköy ve haydarpaşada ve buraya gidiş 2 saat yem 1saat (oda yem kolaysa bolsa) dönüş 2 saat ..Uykusuz çalışıyoruz günlerdir..Bugün döndüm lodos gelecek gibi sert..Dinleneceğiz ve gene gideceğiz İnşallah..Moda ve bostancıdada tekneler yemli tutuyorlar ama burada sadece kaba çinekop ve sarıkanat var lüfer yok..Denizde olduğum için geç cevap veriyorum kusura bakmayın..
Adalarda canlı sardalyası olan lüfer alıyor.(Eski lüfer boyutu.35-40 cm.)

Son düzenleme:

Serkk

Üye
Adı
Serkan
İstanbul'da Haliç'te denizden kimliği belirlenemeyen ceset çıkarıldı. O sırada balık tutan vatandaşların ise umursamadan balık tutmaya devam etmeleri görenleri şaşırttı.
26 Kasım 2017 Pazar 13:09

Tuttukları balık da kanalizasyon balığı kefal.Insanlik zor zanaat!

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Yılmaz KAVAL

Aktif Üye
Adı
Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler . Mutluluklar.

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Adalarda kıyı avı da verimli olur mu acaba :)
Sedef adasında denizde gümüş yiyiyor balık.Tekneden micir,hamsi,sardalya.
60-80 metre hamsiyi,sardalyayı yırtmadan atmak zor.
Sarıkanat, defne yaprağıda yiyor ama canlı sardayesi olan lüfer alıyor.

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
Biraz geç oldu ama pazar gününün av raporunu paylaşayım.

Yeniköy Sabah 7.30 da gün agardiginda takımları suya indirdik indirmesine ama çok yoğun çaparici akını vardı, hakları da vardı 4 lü 5 li iri istavrit alıyordu hemen herkes biz Rapala yuzdurmeye and içmiş şeref sözü vermiş gibi inatla denizi dövüyoruz, lakin hem dişli balığın olmayışı hem de istavritci arkadaşların yakın atışları ve hafif kurşunları akıntı sebebi ile sürekli bize takıldı. İşin keyfi kaçmaya başlayıp eziyete dönüşünce biraz sohbet muhabbetten sonra bebek tarafına geçtik, orada da durum aynıydı ama bizim gibi kafadan kontak bir iki Rapala yuzduren görünce hevesimiz geri geldi ve tekrar başladık kurşun arkasına ama sonuç hüsran önceki haftalarda gelme artık diye kovaladigimiz yapraklar bile yoktu. Derken Özgür Arslan geldi göğsünde kamerası ile ve bir sohbet te öyle, anlayacağınız balık olmayınca takımlar kamışlar makineler ipler sahteler, şu şöyle çalışır bu böyle balık alır derken ne zamandır aklımda olan birşeyi yapmaya karar verdim kullanmış olduğum şok leader düğümünü sökerek ipi şok olmadan test edecektim, çünkü komiktir ucunda bağlı olan şok ipi kendo 0,23 ve 12,7 kg çeker gücü var, ipin ise kalınlığı 0,15 ve çeker değeri 15,5 kilo yazıyor, bakalım doğru mu diyerek 175 gr boş kurşunu taktım ilk atış başarılı sonra bir uzak gönderme başarılı, sonra 200 gr aynı denemeler başarılı, son olarak 220 gr uzak deneme başarılı, üstelik şok düğümü olmadığı için atarken fincanlara tıkır tıkır surtmesi ve zarar vermesi olayı da yok üstüne üstlük erimi de hatırı sayılır oranda arttırmış oldum, akşam saati hava kararmaya yakın çok ama çok yavaş sarımda ve çok yakında balık bindi ve sudan çıkarmak kısmet oldu, boy 17-18 cm civarıydı bu sezon tuttuğum en büyük balık şaka gibi arkasından birkaç atış daha ve sonuç yok, tek balık kimseye yaramaz diyerek hoooop denize iade, bu haftayı da böyle kapattık, günün üzücü olayı Özgür Arslanın kamışının uç kısmını catlatmasi oldu, ne diyelim daha beterinden korusun Allahım. Herkese rastgele

Takım bilgisi
Kamış Vega potenza elite 100-270
Makina shimano super Aero fliegen SD
İp okuma XP dynema 8 kat

XT1254 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...