Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibrahim6360

Yeni Üye
Selamlar arkadaşlar,bendeniz iki yıldır foruma üyeyim ve hemen hemen her gün bir kaç kez foruma bakarım,fakat bu güne kadar çok fazla paylaşım yapamadım bunun özel bir sebebi de yok herhalde üşengeçlikten kaynaklanıyor.Herneyse balık yakalama konusunda çok çaba sarfedenlerden biriyim sanıyorum.Balık için gitmediğim yer kalmamıştır herhalde,Marmara’nın hemen hemen her yerinde balık tutmuşumdur ayrıca Çanakkale ve Ege’nin de hatırı sayılır balıklarını yakalamışımdır inşallah bundan sonra daha fazla rapor yazmaya çalışarak burada dostlara faydalı olmaya bilgileri paylaşmaya çalışacağım.Bu arada Boğazda şu an itibari ile sadece istavrit var fakat boylar karışık hem kıraça hem de iri istavrit çıkıyor,dün itibari ile yaklaşık 2 kilo kadar istavrit tuttum baktım başka bir şey yok avı sonlandırdım,herkese bol şanslar diliyorum

ensaraydin

Daimi Üye
Adı
ensar
Kan Grubu
A Rh Pozitif

güngör köse

Aktif Üye
Abilerim kardeşlerim Hayırlı kandiller
An itibarı ile beylerbeyi yaklaşık 10 kişi avlanıyor. çok seyrek istavrit ve sardalye. Yemli ve çapari ile alınmışlar.Boylar gayet güzel. Bir kişinin kovasında 2 palamut çingenelikten çıkmış. Aynı kovada iki çinekop vardı. Bir tanesi 25 cm civarı. Diğeri de aşa yukarı aynı boy. Yaprak görmedim. Kurşun arkası çalışıyor arkadaş. Palyaço ve limon ağırlıklı. Herkese rastgelsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...