Yılmaz KAVAL
Aktif Üye
bu sobanın kıymetini bil 🙂Boğaz’da balık yok. Bizde bu saatten sonra balıkçıdan alırız. 69670 dosyayı görüntüle
bu sobanın kıymetini bil 🙂Boğaz’da balık yok. Bizde bu saatten sonra balıkçıdan alırız. 69670 dosyayı görüntüle
O kuzina'ları şimdi kırmızı mumla arıyoruz Yılmazbu sobanın kıymetini bil 🙂
aranmaz mı abi memlekete bir tane sakladım kendimeO kuzina'ları şimdi kırmızı mumla arıyoruz Yılmaz![]()
Merhaba Hocam
06.01.2018 07.01.2018 riva şile ağva güzergahında yemli ve sahteli tur yapmayı planlıyordum.Bu raporunuz içimi kararttı doğrusu!! Siz sadece sahteylemi çalıştınız? Yemlide birşeyler olabilirmi bir fikriniz varmı?
dediğim yer burasıydı ilerisi beton ama burda hiç 1 istavrit dışında bisey alamadım disli alamadım palamutta alamadimbugün sarayburnu soğuk rüzgarlı , çok çok ufak kıraça ve aradabir yaprak geliyordu oltalara ... geleni attım boş kova ile döndük eve .....
69673 dosyayı görüntüle
Hangi sahteleri kullanmışlar acabadün gece boğazda LRF ile arakdaşalr bir kaç parça dişli alabilmişler ama balıkalr hala ufak deniyor. bu sene dişli yüz gülmedi pek.
Palamut ve Çinekop yaptığı zamanda olta atmaya yer bulamazsın oralarda Kerem !dediğim yer burasıydı ilerisi beton ama burda hiç 1 istavrit dışında bisey alamadım disli alamadım palamutta alamadim
dediğim yer burasıydı ilerisi beton ama burda hiç 1 istavrit dışında bisey alamadım disli alamadım palamutta alamadim