Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
bugün sarayburnu soğuk rüzgarlı , çok çok ufak kıraça ve aradabir yaprak geliyordu oltalara ... geleni attım boş kova ile döndük eve .....

saray.jpg

Merhaba Hocam
06.01.2018 07.01.2018 riva şile ağva güzergahında yemli ve sahteli tur yapmayı planlıyordum.Bu raporunuz içimi kararttı doğrusu!! Siz sadece sahteylemi çalıştınız? Yemlide birşeyler olabilirmi bir fikriniz varmı?

Sahte, slikon ve jig agirlikli calistik. Yemli tarafi icin birsey diyemeyecegim. Pazar sabahi muhtemel yine deneyecegim. Gecen hafta sonu riva cok hircindi. Kiyidan calisacaksaniz kayaliklara cok dikkat edin tehlikeli bir mera

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet ters taraftaki kayalıklarda bazen tinerciler rahatsız edebiliyorlar , sarayburnunda insanlardan fazla uzaklaşmamakda fayda var eğer tek avlanıyorsan ... sonuçta sarayburnundaki surların içi pisliğin yatağı , hertürlü sakat tip surların içinde barınıyor hapçısı , keşi vs....

Ben betonun orda palamut alanlar gördüm fakat nadir , dişliye gelince Kasımda yapmış , tanıştığım çocuklar video izlettiler kayalık kısımda 10 metre uzaklıktan spin rapala ile iri sarıkanat almışlar 13 adet akşam suyunda her atmamızda geldi diyor fakat hep kasım ayı içerisinde ...

dediğim yer burasıydı ilerisi beton ama burda hiç 1 istavrit dışında bisey alamadım disli alamadım palamutta alamadim

Kalender ve emirgana gittim, kıraça ve kıraçacı doluydu.
Kaşık ve 5 no iğneli çapari denedim fakat istavritten büyük balık yok.

En tuhafıma giden şey de kıraçacıların çapariyi her dolu çektiklerinde "sen tutamıyon ama bak biz tuttuk" der gibi sırıtarak yüzüme bakmaları..
Bununla ilgili güzel bir söz vardı..
"Cehalet, neyi bilmediğini bilmemektir..
Her şeyi bildiğini sanmaktır ve cahil olduğunun farkında olmamaktır.."

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back