huseyind
Daimi Üye
Boğaz - Çubuklu İskele yanı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Boğaz - Çubuklu İskele yanı.
çok hadsiz ve ukala bir mesaj olmuş , bu da benim şahsi görüşüm.Aynı yaştayız ama rapor diye attıklarını uzun süredir internet kotama israf olarak düşünüyorum.
seni mecburen görürken,burda mecburen okurken ,boşuna zaman geçiriyorum.
bana bişey anlatmıyor,anlatılan oldugunuda sanmıyorum.
ısrarla yapıyorsun su sıcaklıgı falan filan yazıyorsun.kendi yorma balıga gidecek olan gider., adamın başka izinli günü yokki..ne çıkarsa bahtına..
resimli av raporu bekliyoruz o da yok..hatta adın bile yok..
eski konulardan alıntı yapıp yapıştırıyorsun.1560 mesajın olmuş.içinde elle tutulur hiç bir şey yok.
aynı şeyi yapsam ,forumun en çok mesajla sahibi olurdumbi dur diyecekler adına yazdım.kişisel bişey yok..
Bu şahsi görüşe ben de katılıyorum, yazdıkları doğru bile olsa üslup kötü, kaldı ki o mesajları beğenen, istifade edenler var, kesinlikle şahsi değil... Ya bir de şu var balık raporu fotosu vs. neden yok...olmaz bu dönem böyle geçer, forumda da bu konulara sardırırız...çok hadsiz ve ukala bir mesaj olmuş , bu da benim şahsi görüşüm.
Ya bir de şu var balık raporu fotosu vs. neden yok bu cümleyide dikkat ettiyseniz genelde 3-5 mesajı olanlar yazıyor.Yani forumu dışardan okuyupda katkıda bulunmadan hazıra konmak isteyenler ...Bu şahsi görüşe ben de katılıyorum, yazdıkları doğru bile olsa üslup kötü, kaldı ki o mesajları beğenen, istifade edenler var, kesinlikle şahsi değil... Ya bir de şu var balık raporu fotosu vs. neden yok...olmaz bu dönem böyle geçer, forumda da bu konulara sardırırız...
Giresun 18 inde istanbul dan çıkış, kavimler göçüne denk gelecek ama mecburtam zamani
neresindesin ?