Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Doğru diyorsun baştan söylemedim, sorana cevap verdim boş bulunup. Gelen eşkina alınacak boyutta değildi ama kesin alıp kovaya atan olur. Bundan sonra daha dikkatli olacağım bende hatırlattığın için sağol.
ben takip ediyorum abi senin avlarını , açıkçası o merayı bilen biri olarak da çok iyi deggelmiş diyebilirim.Aslında eşkina pek çıkan bir yer değil , belki özellikle yemli atanlar alabilir.ama sevindim adınızı sanırım gürpınar'dan sonra bir değişiklik arıyordunuz?

MrWho72

Aktif Üye
Adı
Günhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
ben takip ediyorum abi senin avlarını , açıkçası o merayı bilen biri olarak da çok iyi deggelmiş diyebilirim.Aslında eşkina pek çıkan bir yer değil , belki özellikle yemli atanlar alabilir.ama sevindim adınızı sanırım gürpınar'dan sonra bir değişiklik arıyordunuz?
Gürpınarda kafa dinlemek güzel oluyor ama balık olayı çok şansa kalıyor.

Adı
Emre
Kan Grubu
A Rh Negatif
bu sabah 10 ile 15:00 arası emirgana gittim. sabah erken gidenlerin kovalarında 3-4 tane iri istavrit dışında hiç bişey yoktu. biraz kaşık çalıştım sonuç sıfır. sonra istavrit için sıyırtma denedim bi kaç tane aldım. sonra bi eleman geldi spinle zargana çalışmaya başladı, 10 dk da 2 tane baya büyük zargana aldı. o elmandan 1 tane zargana ipi istedim, ben de zarganaya çalışmaya başladım, 3 tane 30 cm üstü zargana aldım. tuttuğum balıkları elemana verip duasını alıp evin yolunu tuttum:)

ekim de boş geçecek gibi, umutlar kasıma kaldı :S

Büyük Beyaz

Daimi Üye
Adı
Serhat karayol
bu sabah 10 ile 15:00 arası emirgana gittim. sabah erken gidenlerin kovalarında 3-4 tane iri istavrit dışında hiç bişey yoktu. biraz kaşık çalıştım sonuç sıfır. sonra istavrit için sıyırtma denedim bi kaç tane aldım. sonra bi eleman geldi spinle zargana çalışmaya başladı, 10 dk da 2 tane baya büyük zargana aldı. o elmandan 1 tane zargana ipi istedim, ben de zarganaya çalışmaya başladım, 3 tane 30 cm üstü zargana aldım. tuttuğum balıkları elemana verip duasını alıp evin yolunu tuttum:)

Emirgan akşam da sevindirmedi, haftaya daha kuzeye gideceğim.

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Spinle ipek mi atıyordu...

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Gürpınarda kafa dinlemek güzel oluyor ama balık olayı çok şansa kalıyor.
bir kere bir abimizi yolladım oraya mera çok kıttı bana içinden iyi sövmüştür. :)
Bir kez de ben gittim hatta ilerisine avcılar sahiline.Bence çok güzel ve sakindi ama balık nazlıydı , tek tük vuruşlar dışında birşey yoktu.Ama yine de henüz deforme edilmemiş güzel meralardan birisidir.Neden yazıyorum bunu çünkü bir av raporu görünce , insanlar oo mırmır çıkmıi oo eşkina yakalanmış diye koşturuyorlar.

Oysa ki o balık alınana kadar kimbilir kaç av vuruşsuz geçiyor , haftalarca aksiyon olmayabiliyor.Sonrası ise hevesle ava gidenler için hüsran oluyor..Tabii yerlerde bırakılan çöpler cabası ..

Rastgele.

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çubuklu bugün şükür boş göndermedi:) 1 tane kilo ustu palamut 9 adet çinekop kurşun arkası ile alındı.
IMG-20181003-WA0004.jpg
IMG-20181003-WA0005.jpg
IMG-20181003-WA0010.jpeg

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...