Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ihtiyar prof

Aktif Üye
Adı
saip
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben de gecikmiş bir rapor vereyim;

19 Ekim Cuma günü saat 10:00-15:00 arası Karaköy iskelesi,
185 gram kurşun arkası, muhtelif kaşık ve sahteler,
Sıfır (0) balık ve vuruş.
Bir amca kurşun arkası kaşık ile çinekop aldı, onun dışında istavrit bile çok seyrekti.
Boğaz havası almış olduk.
Balık bu haftanın sonuna doğru güçlü bir yağmurla beraber boğaza girecektir ye umut ediyorum her sene takvimi kollarım bu böyle olmuştur hemen hemen lüfer sarı palamut güçlü Bi yağmurla akşam müthiş yemeli sabahta kurşun arkası felaket balık yapar geçen sene hariç.

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
Bende sen benden daha iyi atiyon demek istiyorum. Yanima 2-3 eleman bulursam denicem biyerde :)
Yasin en güzeli otoban, geçcen orta şeride, her direk arası 50 metre, arkanı yaslayacaksın bi direğe sonra Allah ne verdiyse atacaksın, Erol öyle ölçüyor

ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suret

Aktif Üye
Adı
Burak N.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yasin en güzeli otoban, geçcen orta şeride, her direk arası 50 metre, arkanı yaslayacaksın bi direğe sonra Allah ne verdiyse atacaksın, Erol öyle ölçüyor

ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hahaha süper yöntem

Rx7

Daimi Üye
Adı
Yasin Bol
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Surf lander de atarken kamış kırılacak hissi veriyor sanki adama yahu 185i tırsarak atıyorum
Ve malum tabiki uzak atış sonucu alamıyorum.
200 grami atrken hissetmiyorum bile bence hic tirsmayin. Bunla atamazsaniz baskasiyla hic atamazsiniz

Candy_Man

Aktif Üye
Neyse bugün balık çok fenaydı amaaa 10 dan sonra ufaldı anlamdık lüfercikler Yeşilköy’e kaçmış gidecektik ama yem az kalmıştı gitmedik kurşun arkası başlar artık boğazda lüfer kaçtı aşağıya iş uzun olta zokaya dönecek artık galiba
Selamlar avrupa yakası mı ? Kurşun arkası rapala mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...