Nadir balık alınmış ,
Güzel balık alanlardan ( sayılı da olsa)güzellerinden alanlardan biri sizmişsiniz
Tebrik ederim.
Devamı gelir inşallah
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nadir balık alınmış ,
Lüfer gören masum köylüMerhaba uzun zamandır rapor yazmaya çalışıyorum ama birşey oluyor vakitte gecince unutuyorum bügün Anadolu yakasıs sabah 8:30 akşam 16:30 kurşun arkası çalışmaya başladık tabi av partnerim hamdi alev unutmayalım sabah avlanmaya başladık hamdi bey 1 2 3? Derken beni ezici darbelerle ezmeye başladıyanlış hatırlamıyorsam 11 gibi hamdi avı sonlandırmak zorunda kaldı ezici skor bana söyleyerek tabi bıyık altından gülümseyerk ayrıldı yanımdan eee dedim akın aldın gazı çalış bakalım dedim kendime
çok şükür nasipbimi bende aldım gec olsada balık açıkta bindi 220 gr kurşun çeşitli sahte balıkla alınmıştır herkes rasgelsin iğneniz keskin avınız bereketli olsun Ekli dosyayı görüntüle 84757 Ekli dosyayı görüntüle 84758 Ekli dosyayı görüntüle 84757 Ekli dosyayı görüntüle 84758 Ekli dosyayı görüntüle 84757 Ekli dosyayı görüntüle 84758 Ekli dosyayı görüntüle 84759
Sorma suat abiKıskananlar çatlasınnnn![]()
Abi bunun belgeselini cekenler boyle kesin bilgi veremezDediğin doğru abi, hatta sürünün önündekiler tok olsalar bile istavrit sürüsüyle karşılaştığında kesip bırakıyorlar, sürünün gerisindekiler onlarla avlanıyor.![]()