Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
İki saat önce Üsküdar iskele yanında pek tutan yoktu.Bugün iyi istavrit olsa gerek boğazda
Allah bereketinizi arttırsın inşallah...Gece kavakta 4 çinekop aldım. 3 yem kestirdim. Yagışa ragmen inatla devam ettim. Yoklayın meraları
Cami önünde Gümüş balığı nı Zargana topu ile atarak, Zargana tutan vardı.İki saat önce Üsküdar iskele yanında pek tutan yoktu.
Bende pazara uğradım, şu üste iyileri güzelleri koyup alta bayat ve kötüleri koyma huyundan vazgeçse pazarcı esnafımız ne güzel olur, hamsi aldım ama aldığıma pişman oldum...Hayırlı günler... An itibariyle pazardan geldim. Ne kadar belli ol uyor bilmiyorum ancak resmen yaprak katliamı devam ediyor... Sarıkanat çinekop dediği tezgahta 10 balıktan 7 si yaprak sarıkanat zaten yok ta işte maksat muhabbet.Ayrıca balık en az 5 günlük... Taze yazarak taze olduğuna önce kendileri inanıyor sanırım.. Şile çingene palamut!!! tane 20 tl
Cuma akşamı gidecektik kavak tarafına iş çıkışı. Yıldırım muhabbeti yüzünden eve kırdık rotayı.Gece kavakta 4 çinekop aldım. 3 yem kestirdim. Yagışa ragmen inatla devam ettim. Yoklayın meraları