Cerkuday
Üye
- Adı
- Murat
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Akşam 18.20 civarı tarabyadan kalender istikametine araçla seyir halindeyken gözüm oltacıları tarıyordu. Kalender ordu evinin önünde yaklaşık 20 kişi at çek yapıyordu. Kimi kaşık kimi rapala kimi istavrite çapari sallıyordu ortaya karışık bir durum vardı. Ordu evini geçmeden sağa çekip u dönüşü yaptım tekrar sarıyer istikameti tekrar süzdüm abileri çeken boş çekiyor. Az ilerideki meşhur kafenin valesine arabayı bırakıp aracın bagajından hurda kamışım ve zargana topu ve hazır bağlanmış olan ipeğimi alıp kendime bir yer buldum. Oltamı kurup birkaç at çekten sonra biraz büyükçe bir zargana yı sudan çıkaramadan düşürdüm. İkinci üçüncü vuruşlar sonrası 1 tane zarganamı kovaya yolladım hava kararmadan hemen önce 2. Zarganada kovaya girmişti. Aklımda olan yemliye kalmaktı ama gelen bir telefon üzerine avı sonlandırmak zorunda kaldım. Sabah gün aymadan aynı yere gidip yemliyi deneyeceğim.
Müsaadenizle bir konu soracağım. Kamışın makine bağlanan yeri ana gövde üzerinde dönmeye başladı sağa sola serbest bir şekilde. Sanırım bunu buraya yapıştırıcı ile sabitlemişler. Plastik bölgenin her iki ucunda metal yüzükler var. Acaba aralarından içeri japon benzeri bir yapıştırıcı sıksam idare edermi yada daha değişik bir fikri olan varsa buradan paylaşırsa çok makbüle geçer şimdiden teşekkürler.