Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beykozlu86

Aktif Üye
Adı
Metin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Anadolu yakası, akıntı yok, 07.00-10.00 arası kurşun arkası sonuç sıfır. Tam çay içmelik 2-3 tane çinekop çıktı rapalaya, geceden yemli ile yakalamışlar biraz ama balıklar çok ufak yapraktan biraz irice. Herkese rastgele..

Ercan 28

Yeni Üye
Adı
Ercan Tahmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Akşam için nereyi tavsiye edersiniz? Bir de tekneyle sıkıntı yaşamayacağımız ekonomik tanıdığı olan var mı?
Benim ara ara sariyer buyukdereden çıktığım bir abi var...Sıkıntı yaşamadım hiç 9 metre teknesi var gayet yeterli iyi bir balık bulucusu var ve fiyat 4 kişi 400 tl..2 kişi gitsende 400 tl...

Mektupla

Daimi Üye
Anadolu yakası, akıntı yok, 07.00-10.00 arası kurşun arkası sonuç sıfır. Tam çay içmelik 2-3 tane çinekop çıktı rapalaya, geceden yemli ile yakalamışlar biraz ama balıklar çok ufak yapraktan biraz irice. Herkese rastgele..
Bereketli avlar diliyorum...

iskorpit61

Daimi Üye
Adı
mahir
Ben kendi adıma bildiğim kadarını söyleyeyim usta. Kaptanlar genelde bir yer bellemiş oraya gidip çapayı atıyor balık var mı, yok mu umursamıyorlar. Bazen hiç balık yapmıyor aslında balık bulucusu var teknenin ama aramıyorlar balığı amaçları 5 tl lik mazot yakıp 450 tl kazanmak olmuş samimi değiller. Ne yapalım her gün balık alıcaz diye bir kural yok bugün yapmadı hayvan deyip 5 saatlik turdan 4. saat dönmek istiyor bazıları ve yine tur ücretini eksiksiz istiyorlar. Kısacası bence arkadaş, işini düzgün yapan, balığı arayan ve hakkı olandan fazlasını istemeyen bir kaptan var mı bildiğiniz demek istiyor :)
Kendimi senin yerine koycam şimdi.sende kaptansın.anlat abim şimdi kaç saat balık tutturcan bana? Kaç para istiyosun? Nereden kaldırcan tekneyi nerelere gidicen? Müşteri olarak sana 3 önemli soru sordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...