Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hazirizda ortada kofana yok abi gecen birileri soyledi denedim fos cikti canli belirtisi yoktu en fazla meyhane luferi alabildim
Balık kefkenden indi , yakın'da şile sahil ve boğaza düşer , boylar çok iri

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Balık kefkenden indi , yakın'da şile sahil ve boğaza düşer , boylar çok iri
İns dedigin gibidir abi gecende dediler attim saatlerdir bisey yok 1 2 kere zorlanma oldu ilkinde makine sarmadi nerdeyse , yukari kaldirdim koptu 2.cisinde sardim yavastan zorlanarak dipten bisey geliyodu neydi bilmiyom birakti sandim baktim kasik yok bu seferde hic hareket olmadi

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Anlık rapor.
1923'ün önünde teneke kaşık çalışıyor.

"1923 ne" diye soran adam zaten hiç oraya gitmesin. Tüm istanbulu tek noktaya yığıp orada balik tutanların gününü berbat etmek istemem.

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Anlık rapor.

"1923 ne" diye soran adam zaten hiç oraya gitmesin. Tüm istanbulu tek noktaya yığıp orada balik tutanların gününü berbat etmek istemem.
Ben sorabilirim abi :D zaten gidebilsemde gidemem uzak kaciyo bana :D

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici
Anlık rapor.

Şifre gibi olmuş 29 ekim de şifre çözülüyor mera aciklaniyor :D

İbrahim kürşat

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Arkadaşlar cubuklu balık yapıyorsa. Vanikoy kandilli kuleli kavak poyrazköy gibi yerler bence söylenmeli. Balık yapıyor diye. Akan baligin merası olmaz. Hadi yatak balıgı icin mera bulduysaniz eyvallah sölemeyin anlarım da. Cubukluda balık yapıyorsa. Cubuklu yapıyor dersin. Akan baligin neyini saklıyorsun. X mera z mera işi sacmalık

Adı
Hüseyin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar cubuklu balık yapıyorsa. Vanikoy kandilli kuleli kavak poyrazköy gibi yerler bence söylenmeli. Balık yapıyor diye. Akan baligin merası olmaz. Hadi yatak balıgı icin mera bulduysaniz eyvallah sölemeyin anlarım da. Cubukluda balık yapıyorsa. Cubuklu yapıyor dersin. Akan baligin neyini saklıyorsun. X mera z mera işi sacmalık
Sonuna kadar katılıyorum, günlerce haftalarca kuytu köşede güzel yerler bulup ta söylemeyenleri anlarım da, böyle ulu orta yerlerde bilgisi olan varsa bence de söylemeli... Herkese kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...