Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kerem bu sabah kurşun arkası kaşığa atladı karakoyde eski tellerin içinden atıyorduk koprüye yakın tarafta bizde şok olduk. Sana bi soralım dedik bu ne balığı biz tanıyamadık ne cins olduğunu ...

Ekli dosyayı görüntüle 101059
Abi supersin guzel bi balik ama ne oldugunu bende bilmiyorum bu dunyada hayla bilmedigimiz cok canli var aslinda bilinmeyenlerin cogu mariana cukurunda zaten

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
bu kayış balığı olması lazım karaköyde çıkanla ilgisi yok sadece ağı yapısı biraz benziyor
olabilir diş ve çene yapısını benzettim ama yüzgeçleri tam benzemiyor.

musty34

Aktif Üye
Adı
Mustafa erten
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Screenshot_2019-11-26-17-30-40.png
Bu haber doğru mu?

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Son düzenleme:

Cerkuday

Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
O Rh Pozitif

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Canlı yemle kıyamet gibi lüfer yapması, yakalayanlar hep canlı yem kullanıyor demek ve kıyamet gibi olması bunun sürekli tekrarlanması demek o zaman kıyamet gibi canlı yem lazım demek... Sanırım kafayı yedim :) fazla abartılı gibi geldi...
Cumartesi baltalimanı saat 20.00 sabah 08.00 ağırlık gelen el kadar yaprak. 10 kişiden 3 ünde varsa çünekop var. Sarıkanat tutanı hiç görmedim. Kimle konuştuysam kimin kovasına baktıysam durum aynı. Adamın kovasında 15 balık saydım. 11 adedi yaprak. 4 tanesi çinekop. Konuşuyoruz ya limit altı diye. Kimse takmıyor.
Tekneden atanlar % 90 çinekop sarıkanat alıyor. Adalar civarı yada umurbey tarafı.
Ama daha hiç lüfere denk gelmedim.
Canlı yem cansız yem fark etmiyor. Balık varsa atlıyor.
Balta limanında 180 gr kurşun ile 1,5 mt köstekli canlı yem saldım. Aldığım yine yaprak. 2 adette çinekop.
Çinekoplarıda yanımda benle sabahlayan arkadaşa verdim. Yaprak çino karışık 14-15 adet vardı.
Ama boşa konuşmayalım. YAPRAKLAR HEP KOVADA.

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
Canlı yemle kıyamet gibi lüfer yapması, yakalayanlar hep canlı yem kullanıyor demek ve kıyamet gibi olması bunun sürekli tekrarlanması demek o zaman kıyamet gibi canlı yem lazım demek... Sanırım kafayı yedim :) fazla abartılı gibi geldi...
hahahahahhahahahah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...