SalomonFishing
Üye
Boğaza da girdiler ya pes be pes
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi ciddimisin, bizim insanımız onu nasıl temizler, nasıl yer...
Yemin ediyorum ibretlik milletiz haram zıkkım olsun ondan kazandığı para belki de kac kişinin canına mal olacak
Para için milletin canına kast ediyolar. Şaka gibi
İnsanları öldürecekler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alo 174 Gıda ihbar hattı
Lütfen şikayette bulun
Şakası yok balık çok ölümcül
Orjinal fotoğraf isterler
İnsan ölümlerinin önüne geçersin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yemlide 3 vurus 1 tanesi cinekop ama kancayi kesti 2.si neydi bilmiyom 3.su yuksek ihtimal istavritti tam zamaninda tasmaladim yem emilmis resmenBalık yakalayamıyoruz belki birileri yakalamıştır diye bakıyoruz ama güzel raporda yok baya zamandır forumda , bi şenlensin artık sahiller..
Semt pazarından Yer Gaziosmanpaşa ,Çarşamba pazarı!
Boğaz Balonları imiş!
![]()
Pazara düştüler artıkın
![]()
sol sandıktakiler yaprak normal istavritten ufaklar![]()
Balon balığının kıyıya çıkartılması yasak diye biliyorum. Nasıl imha edecek teşhirden sonra çöpe atacakİlk önce alıcı gibi yanaştım kaç para bu balıklar dedim.
teşhir için konulduğunu söylediler, üstünde de fiatı yoktu,
bu balıkları iyi tanıyorsunuz değilmi dedim benim balıktan anladığımı anladılar,! Evet abi sadece teşhir millete göstermek için dediler.
Pazar çıkışıda belediyenin tartı masası vardı orada bekleyen Zabıtalara söyledim bakarız dediler,
174 artık aramıyorum,pazarlarda arasan ne olacak aynı gün gelip bakmıyorlar çünki çok şikayetim oldu hepsi sonuç kocaman SIFIR
Bu balıklar balıkçı tezgahına nasıl gelir anlaşılır gibi değil, halde balon satışı yasak değil muhtelemen;
Yakarlar inşallah yoksa çok hayvan telef olur yazık teşhir edecem diye bi sürü insanı hayvanı ölüm tehlikesi ile karşı karşıya bırakıyorlar Allah akıl fikir versin bunlaraBalon balığının kıyıya çıkartılması yasak diye biliyorum. Nasıl imha edecek teşhirden sonra çöpe atacak
Spin mi yemli mi?Kulelide hemen solumdaki şahane bi lüfer aldı. Balık seyrek ama iri