İbrahim kürşat
Daimi Üye
Komsularin arabasinda bisi yok ama eve kadar girmis heyelan. Istinat duvari vardi. Zaten saglam durmuyordu devrilmis sonunda
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
hocam aynen katılıyorum genelde siyası olarak bakılıyor yapılan doğru olsada yanlış olsada, benimde şahsi düşüncem oraya o kadar yatırım yapılacağına teknolojiye yatırım yapmaları bana daha mantıklı geliyor.Kanal İstanbul un yapımı siyasi olabilir, rant da olabilir başka bir şey de olabilir. Ancak o şekilde felâket olayı olduğunu düşünmüyorum.
Akıntıyı niye durdursun? Balık popülasyonunu niye azaltsin?
Ha bütün balıklar burdan geçmeyecek derseniz, biz az balık görürüz derseniz düşüncenize bir şey diyemem.
Bu konuda bilimsel bir sürü bilgi var. Kimi bir şey olmaz derken kimi de İstanbul u yok eder diyor. Baktığınız zaman da herkes kendi siyasi düşüncesine göre yorum yapıyor.
Kanal olur olmaz bilemem ama felaket derecesinde bir sonuç olacağını sanmıyorum.
Bu arada kanala kalmadan biz bunları zaten yapıyoruz. Kanalsiz da felaket bizde zaten..
kerem işte kanal istanbul olursa kanala atabilecenKanalda balik olmasi bi tarafa bulundugum yerlerde kanala atamadigim kalmisti![]()
Kanal olursa inşallah dibine buyuk betonlar atarlar. Bu sayede balik yuvasina dönüşür oralar.kanal istanbul bakarsın yeni mera oluşturur. balıklar boğaz yerine orayı tercih eder oraya balıkçı tekneside giremez. gerçi bizim surf kamışlar le karşı kıyıya ulaşırızlrf ve pin için güzel mera olabilir. bakıcaz işin muhattabı uzman ve yetkililer karar vericek duruma.
Kanal İstanbul un yapımı siyasi olabilir, rant da olabilir başka bir şey de olabilir. Ancak o şekilde felâket olayı olduğunu düşünmüyorum.
Akıntıyı niye durdursun? Balık popülasyonunu niye azaltsin?
Ha bütün balıklar burdan geçmeyecek derseniz, biz az balık görürüz derseniz düşüncenize bir şey diyemem.
Bu konuda bilimsel bir sürü bilgi var. Kimi bir şey olmaz derken kimi de İstanbul u yok eder diyor. Baktığınız zaman da herkes kendi siyasi düşüncesine göre yorum yapıyor.
Kanal olur olmaz bilemem ama felaket derecesinde bir sonuç olacağını sanmıyorum.
Bu arada kanala kalmadan biz bunları zaten yapıyoruz. Kanalsiz da felaket bizde zaten..
valla yuva olacağını sanmıyorum oralar duz beton olacaktır. ama boğaza göre daha hızlı bir geçiş sağlayaağı için balıklar tercih edebilir. karadeniz den akıntı marmaraya akacaktır. boğazadan da karadenize doğru bir sirkülasyon olabilir.Kanal olursa inşallah dibine buyuk betonlar atarlar. Bu sayede balik yuvasina dönüşür oralar.