Müfettiş
Üye
- Adı
- Mustafa
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Sizin bana sorduğunuz tüm soruların cevabı forumda var. Bir zahmet biraz araştırın. Bu iş için eşimden çocuğumdan çaldığım zamanlarda günlerce levrek aradım kıyılarda. Sabaha karşı eve gelip tüm günümü uykusuz geçirdim. Gece yarınlarında tek başıma bir sürü riski göze alıp soğuk sıcak dalga rüzgar demeden uğraştım. Hasta oldum, düşüp yaralandım. Sıcak evinizde rahat koltuğunuzda yaptığınız hadsiz yorumu kınıyorum. Özelden mesaj atıp Marmara kıyılarından bir sürü harita resimleri gönderiyorsunuz, sizce burası levrek yapar mı diyorsunuz. Öyle evde ayaklarını uzatıp parmak çalıştırarak olmuyor bu iş. Bir zahmet gidin oralara da deneyin levrek yapar mı. Kusura bakmayın da ben defalarca gidip binlerce lira döktüğüm meraları bana özelden yazdınız diye sizinle paylaşamam. Üslubumuzu da toplayın ve forum yapmayı öğreninBende saroz da yazları levrek avı yapmaktayım, fakat marmara hakkında pek bilgimin olmadığından dolayı bu arkadaşın deneyimlerinden faydalanmak adına özelden msj gönderdim. ( gece avında ay ışığı şartmıdır , denizin çalkantılı olması elzemmidir , 3 tane haritada yolladım kendisine , sizce deneyimlerinize dayanaraktan neresi balık yapabilir diye .) Tenezzül edip cvp dahi vermedi kendisi . Bakıyorumda gelen tebriklerin her birini ayrı ayrı cvplıyorsunuz. Tavanın başına geçip eline sigara , gözüne güneş gözlüğü takıp poz vermekle büyümüyor insan malesef. Forumun amacı bilgileri paylaşmaktan geçer . Amaç farklıysa zaten farklı mecralar var instagram face gibi. Süsleyip püsleyip koyabilirsniz . Size (iyi avlar)