Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul Levrek Avı (1 Al-1 Sal)

stasyonar

Aktif Üye
Adı
Serkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrik ederim
Harika bir av olmuş...
Ben ikinci levreği yalan söylemiyeyim salamazdım :hrkbuya::hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh:
Ama sizi yürekten tebrik ediyorum...
Tek keşke dediğim yer balığın pişirme şekli oldu :) fırın veya mangal olaydı süper olurdu :) :p:p:p:p:harika::harika::harika::harika:
Her harfine katılıyorum Hakan Abinin :)

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çok teşekkürler Melih hocam,
Ben seneler önce birkere denemiştim bu olayı sadece tuzu ıslatmıştım yumurta akı koymamıstım , pişmesine güzel pişti ama ete de bol tuz geçen yerler olmuştu,
birde kullandığımız tuz turşuluk tuz olacak değil mi
Turşuluk tuzu çok iyi bilmiyorum, kaya tuzu diye alıyorum ama ince tanecikli olanlardan, bazıları çok büyük tanecikli oluyor.

jaas

Aktif Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bende saroz da yazları levrek avı yapmaktayım, fakat marmara hakkında pek bilgimin olmadığından dolayı bu arkadaşın deneyimlerinden faydalanmak adına özelden msj gönderdim. ( gece avında ay ışığı şartmıdır , denizin çalkantılı olması elzemmidir , 3 tane haritada yolladım kendisine , sizce deneyimlerinize dayanaraktan neresi balık yapabilir diye .) Tenezzül edip cvp dahi vermedi kendisi . Bakıyorumda gelen tebriklerin her birini ayrı ayrı cvplıyorsunuz. Tavanın başına geçip eline sigara , gözüne güneş gözlüğü takıp poz vermekle büyümüyor insan malesef. Forumun amacı bilgileri paylaşmaktan geçer . Amaç farklıysa zaten farklı mecralar var instagram face gibi. Süsleyip püsleyip koyabilirsniz . Size (iyi avlar)

simetri

Aktif Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bende saroz da yazları levrek avı yapmaktayım, fakat marmara hakkında pek bilgimin olmadığından dolayı bu arkadaşın deneyimlerinden faydalanmak adına özelden msj gönderdim. ( gece avında ay ışığı şartmıdır , denizin çalkantılı olması elzemmidir , 3 tane haritada yolladım kendisine , sizce deneyimlerinize dayanaraktan neresi balık yapabilir diye .) Tenezzül edip cvp dahi vermedi kendisi . Bakıyorumda gelen tebriklerin her birini ayrı ayrı cvplıyorsunuz. Tavanın başına geçip eline sigara , gözüne güneş gözlüğü takıp poz vermekle büyümüyor insan malesef. Forumun amacı bilgileri paylaşmaktan geçer . Amaç farklıysa zaten farklı mecralar var instagram face gibi. Süsleyip püsleyip koyabilirsniz . Size (iyi avlar)
Öncelikle arkadaşı tanımıyorum ama siteminizi hak ettiğini de düşünmediğim için yazma ihtiyacı hissettim.

Özelden yazmak yerine uygun konuya yazsanız mutlaka bie cevap veren çıkardı, hatta bu konu öncelerde de konuşulmuştur deyip aratsanız yine bir şeyler bulabilirdiniz. Kaldı ki kimse kimseye özelden cevap vermek zorunda değil.

Tepkiniz gereksiz olduğu kadar hadsiz de geldi bana. İnsanlar tavayla da poz verebilir, güneş gözlüğü de takabilir. Özelden cevap verseydi güneş gözlüğü takmasını hoş mu karşılayacaktınız?