Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Her harfine katılıyorum Hakan AbininTebrik ederim
Harika bir av olmuş...
Ben ikinci levreği yalan söylemiyeyim salamazdım
Ama sizi yürekten tebrik ediyorum...
Tek keşke dediğim yer balığın pişirme şekli oldufırın veya mangal olaydı süper olurdu
![]()
![]()
Turşuluk tuzu çok iyi bilmiyorum, kaya tuzu diye alıyorum ama ince tanecikli olanlardan, bazıları çok büyük tanecikli oluyor.Çok teşekkürler Melih hocam,
Ben seneler önce birkere denemiştim bu olayı sadece tuzu ıslatmıştım yumurta akı koymamıstım , pişmesine güzel pişti ama ete de bol tuz geçen yerler olmuştu,
birde kullandığımız tuz turşuluk tuz olacak değil mi
Öncelikle arkadaşı tanımıyorum ama siteminizi hak ettiğini de düşünmediğim için yazma ihtiyacı hissettim.Bende saroz da yazları levrek avı yapmaktayım, fakat marmara hakkında pek bilgimin olmadığından dolayı bu arkadaşın deneyimlerinden faydalanmak adına özelden msj gönderdim. ( gece avında ay ışığı şartmıdır , denizin çalkantılı olması elzemmidir , 3 tane haritada yolladım kendisine , sizce deneyimlerinize dayanaraktan neresi balık yapabilir diye .) Tenezzül edip cvp dahi vermedi kendisi . Bakıyorumda gelen tebriklerin her birini ayrı ayrı cvplıyorsunuz. Tavanın başına geçip eline sigara , gözüne güneş gözlüğü takıp poz vermekle büyümüyor insan malesef. Forumun amacı bilgileri paylaşmaktan geçer . Amaç farklıysa zaten farklı mecralar var instagram face gibi. Süsleyip püsleyip koyabilirsniz . Size (iyi avlar)