Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzmir Dikili'de Spin Avı Yapanlar...

Plankton

Aktif Üye
Adı
salih
Akşam gün batımında Bülent Abi ile Dikili dışında lüfer yoklamaya gittik.Bana göre oldukça rüzgarlı bir yer :D Dikili de alışmışız sakin havaya :D Son zaman bere falan taktım o derece rüzgarlı :)

Sahtelere her defasında yosun takılınca fazla uzun kalmadan dönüş yoluna geçtik.

Bülent Abiye bir tane ispendek geldi.Fotoğraf alıp geri saldı Bülent Abi :)
Sonrasında ise bana öyle bir ağırlık bindi ki çek çek gelmiyor :eek:

Bülent Abi kepçeyi falan hazırladı bekliyoruz.Ve kocaman bir poşet içi su dolu :eek: :D :D :D Onun fotosu yok :harika:

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
Salih sen gelmeden önce sağ taraftan beton yanından, kıyıya doğru, bulanık yerden 3 veya 4 tane daha ispendek gelmişti. Dikkat ettiysen hep sola attık. Bunda rüzgar yönünün de etkisi vardı tabii.

25 cm varlardı da bizim limitlere uymuyorlardı.

Geldiğinde beni uzaktan gördüğünde, giyinik güneşlenen adam sanmışsın.
Bu yöntemin adı, yat çek.
Uygun yerdeysem yatıp çekerim. :D
Herkes bilir, yatarak iş yapmanın keyfini.

Plankton

Aktif Üye
Adı
salih
O kısmı atlamışım. :D Birde senin sahteyi takip eden balık vardı sağ tarafta, yosunlardan olsa gerek sahteye hamle yapmadılar balıklar. :)

Bülent Abinin tarif ettiği yere gittiğimde araba var ama Bülen Abi yoktu. :D

Birisi güneşleniyor gibi yatıyordu.Sonra farkettim ki yattığı yerden olta sallıyor dedim Bülent Abi olsa gerek :D :D :harika:

Olta sallamak için her açıdan çok güzel bir yer Bülent Abi. :) Tekrar görüşmek üzere :)

zokacı

Daimi Üye
Adı
nejdet
poşetide koysaydın belki görüpte ders çıkaranlar olur

Pellegra45

Aktif Üye
Adı
Süleyman ÇETİN
Arkadaş konuyu güncel gördükçe içim cızz ediyor. Ama yaşadiklarinizi okumak da ayri keyif. Okullar tatile girse de gelsem. :D 15 tatile oralarda olun Bülen abi ve Salih. Fena bileniyorum şimdilik. :p

Süleyman

Pellegra45

Aktif Üye
Adı
Süleyman ÇETİN
Ben de baliğa gidemedikçe kendimi kestaneye verdim.

Süleyman

Pellegra45

Aktif Üye
Adı
Süleyman ÇETİN
Süleyman orada istridye mantarı var mı hocam ? Bak oda en az levrek kadar güzel bir tada sahiptir ( bence tabi :) denemediysen tavsiye ederim.
Çıktığımız bölgede hiç yoksa 10 çeşit mantar gördüm ama ben türlerini fazla bilmediğim için fazla ilgilenmedim. Bizim Soma dan bildigim bi çam mantari(kanlica da deniliyormus) bi de kültür mantari var. He bi de kuzu göbeği var. :)

Süleyman

Plankton

Aktif Üye
Adı
salih
''Kestane gürgen palamut, altı yaprak üstü bulut'' diye ilkokulda söylediğimiz bir şarkı geldi aklıma :D :D :D :harika:

Plankton

Aktif Üye
Adı
salih
Mantar melki olsa gerek Süleyman Abi kanlıca dediğin.Onun zamanıda geliyor.Onu direk közün üzerinde yapınca çok güzel oluyor.Dağ bayır gezme zamanları yaklaşıyor. :)

Geçen seneden bir kare :) Mantar raporları başlıklı bir konu açalım :D