İzmir Körfezi Çupra Avı Teknikleri ve Meralar

Bugün körfezin iç taraflarında hiç oltacı yoktu. Körfez şu aralar kısır mı? Haftasonunu abim İzmir'de geçirecek. Tekne için hava çok soğuk. Evine hasta göndermek istemiyorum. Körfez civarı kıyıdan av veren yerler var mıdır bu aralar. Uzak olmamak kaydıyla alternatiflere de açığım.

Bugün körfezin iç taraflarında hiç oltacı yoktu. Körfez şu aralar kısır mı? Haftasonunu abim İzmir'de geçirecek. Tekne için hava çok soğuk. Evine hasta göndermek istemiyorum. Körfez civarı kıyıdan av veren yerler var mıdır bu aralar. Uzak olmamak kaydıyla alternatiflere de açığım.
Cumartesi akşam Karataştaydım. Tek tük lidaki alıyorlardı. O gün hava sıcaktı.

Normal şartlarda bu mevsimde çupra lidaki mumkun değildir ama bu sene balık bi garip davraniyor çok erken girdi (mart) hala az da olsa lidaki veriyor normalde bu mevsimde minekop av veriyor yer yer bi ara mithat paşa ve göztepe taraflari bundan iki sene önce kadar şuan yat limanı yapılan yerler ve daha ilerisi hala arar ara minekop alıyorlarmış ama çok sabır işi yerini tespit etmek vs gerekiyor ama balıklar gayet iri sabah suyunda ve güneş batarken sübye avı yapabilirsiniz kalamarda başlamış Abdullah sürücü abi haber vermişti kalamar peşinde adındaki açtığı konuda , körfez böyle atçek yapıcaksanız körfez içinde karşıyaka yunuslar tarafı denenebilir sahil evleri tarafı kalamar avı veriyormuş yatık havalarda pek bilgim yok benim dediğim gibi kalamarpeşinde konusundan takip ettiğimden öğrendim bunuda bebim bildiğim bunlar ara sıra kefalde avlanıyor ama ben şahsen bu mevsimde sübye ve kalamar avı dışında körfez de avlanmıyorum

14 Şubat sevgililer günü ve o günden bu yana arkadaşalarım Karataş tan kaba lidaki ve çipura aldılar.Ayrıca Pasoport dan alanlarda var.Çok olmamakla beraber balık bu sene erken girdi gibi körfeze...

2JRYR0.jpg
jyavaG.jpg

Sürekli olarak Karşıyaka sahilde özellikle sabaha karşı karşılaştığım manzara.

Alaybey tarafımı orası ??

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet tersanenin yanı.Tersanenin böyle birşeye sebep olacağını sanmıyorum doğrusu. Askeriye bu gibi konularda dikkatlidir ama yakında bulunan arıtma tesisi yaparmı diye düşünüyorum doğrusu

evet tersanenin yanı.Tersanenin böyle birşeye sebep olacağını sanmıyorum doğrusu. Askeriye bu gibi konularda dikkatlidir ama yakında bulunan arıtma tesisi yaparmı diye düşünüyorum doğrusu
1-2 hafta öncesi Alsancak ,Konak,Karataş civarıda bu renge benzerdi.Aynısı mı acaba ??Plankton patlamasıymış.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back