Abdullah SÜRÜCÜ
Daimi Üye
Teşekkürler Oğuz. Umarım öyledir. Bir hafta var 4 hafta yoklardan sıkıldım 🙂Tebrikler Abdullah abi kalamar sezonu nihayet basladi.
Teşekkürler Oğuz. Umarım öyledir. Bir hafta var 4 hafta yoklardan sıkıldım 🙂Tebrikler Abdullah abi kalamar sezonu nihayet basladi.
Maşallah...Bu hafta devler ligiymiş 🙂 Gerçi boyutlarına göre ağırlıkları yok ama olsun bunda şükür. İlk 2 resim dün geceden. Diğer resim 1 ay öncesine ait.
Makine : Shimano exage 2500
Kamış: Okuma Vsistem
Misina : Daiwa Justron 0,28
Sahte : YAMASHITA TOTO SUTTE WS95NC
Av saati : 19:30 22:00
Av : Kalamar
99373 dosyayı görüntüle 99374 dosyayı görüntüle 99375 dosyayı görüntüle
Abdullah abi Tebrikler.. şükür kavuşturana.. 🙂 daim olsun Rastgelsin..Bu hafta devler ligiymiş 🙂 Gerçi boyutlarına göre ağırlıkları yok ama olsun bunda şükür. İlk 2 resim dün geceden. Diğer resim 1 ay öncesine ait.
Makine : Shimano exage 2500
Kamış: Okuma Vsistem
Misina : Daiwa Justron 0,28
Sahte : YAMASHITA TOTO SUTTE WS95NC
Av saati : 19:30 22:00
Av : Kalamar
99373 dosyayı görüntüle 99374 dosyayı görüntüle 99375 dosyayı görüntüle
Teşekkürler Ergun ağabey. Uzaktan geldiler gerçekten keyifliydi.Abdullah tebrikler.. Süper bir av olmuş...
Teşekkürler Fatih. Kalamarla pek aram yok. Balık malzemesi olarak geri dönüyorlar bana 🙂Afiyet olsun abi çıtır çıtır ne gider beee 🙂
Teşekkürler...Maşallah...
Teşekkürler Taha. Bu aralar kalamar peşindeyim o yüzden balık avı yok.Abdullah abi Tebrikler.. şükür kavuşturana.. 🙂 daim olsun Rastgelsin..
Teşekkürler Sinan. Bizde bayadır boş dönüyoruz. İnatla deniyorum. Umarım bu haftadan sonra başlamıştır.Tebrikler Abdullah abi . Geçen hafta biz de yokladık ama gelen giden olmadı 🙂
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler Selçuk. Bende öyle umuyorum. Ama umutlar bazen fena boş çıkıyor.Tebrikler abi. Birkaç hafta içinde kalamarlar iyice form tutar.
Teşekkürler Adil. Bir ay önce de açmıştık ama hemen sonrasında 3 hafta yoklardı. Bu sefer umarım öyle olmaz.Tebrikler Abdullah kardeşim Kalamar süper lig'de sezonu açmışsın rastgele