KaLaMaR PeŞiNDe

Tebrikler abi. Sezona hızlı başladın yine 🙂 Aldığın yerle ilgili bilgi paylaşabilir misin. Ben de iki tane almak istiyorum.

Mâşallah...
Teşekkürler.
Tebrikler abi. Sezona hızlı başladın yine 🙂 Aldığın yerle ilgili bilgi paylaşabilir misin. Ben de iki tane almak istiyorum.
Teşekkürler Selçuk. Forumdan bir arkadaş av bayisinde görmüş bana haber verdi. Bayide 4 tane vardı hepsini aldım. Milasta bir bayi. İStersen numarasını vereyim ama elinde kalmadı. Bu eski seri üretimi yok. Kıyıda köşede av bayilerinde kalmış olabilir. Pek tercih edilen bir renk değil ama benim için öyle değil 🙂

Teşekkürler.

Teşekkürler Selçuk. Forumdan bir arkadaş av bayisinde görmüş bana haber verdi. Bayide 4 tane vardı hepsini aldım. Milasta bir bayi. İStersen numarasını vereyim ama elinde kalmadı. Bu eski seri üretimi yok. Kıyıda köşede av bayilerinde kalmış olabilir. Pek tercih edilen bir renk değil ama benim için öyle değil 🙂
Evet abi, daha önce de söylemiştin eski seri, iğnelerinin daha dayanıklı olduğunu vs. bu yüzden iki tane de ben alayım dedim. Eski seri ben de bakayım öyleyse.

Bugün senin aldığın zokaların aynısı facebook'ta bir "deli" 550tl kesin satış diye ilan açmış. Bende 2 tane var sana 400'den vereyim, sen 550den sat diyecektimki sonra vazgeçtim 🙂
İş yapıyor dediysek o kadarda değil Cihan 🙂 Desene 240 TL ye 2200 TL lik zoka almışım 🙂

Evet abi, daha önce de söylemiştin eski seri, iğnelerinin daha dayanıklı olduğunu vs. bu yüzden iki tane de ben alayım dedim. Eski seri ben de bakayım öyleyse.
Dün aldığım arkadaş ben avdayken mesaj attı yeni seri renklerden göndermiş. Bende zaten onlar var. F/TG bulabilirsen alacak arkadaş var yazdım. Ocak 15 e kadar bulabilirim dedi. İstersen telefonunu vereyim ayrıntılı bilgiyi alırsın sen.

Son düzenleme:
31 Aralık akşamı kalamar yakalayıp 1 Ocakta nasip olmamıştı. Bu yılın ilk kalamarları belkide yılın en iyi avı olacak. Umarım öyle olmaz 🙂
Makine : Shimano Exage 2500
Kamış: .D.A.M ONLİNER SPİN 210 CM 10-30
Misina : Daiwa Justron 0,28
Sahte : YAMASHITA TOTO SUTTE WS95NC Renk : F/TG (Kalamar sevici🙂 )
Av saati : 19:02 - 19:06 - 21:07
Av : Kalamar. 1086 gr - 675 gr - 976 gr

1.jpg
2.jpg
3.jpg

Back